Diferència entre revisions de la pàgina «Cicloturisme»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Corregit: - a contar amb + a comptar amb
(+ FR)
m (Corregit: - a contar amb + a comptar amb)
* '''Rodes:''' En aquest cas no podem privar-nos d'unes bones rodes, unes llantes de doble altura i uns bons radis. Sobretot al viatjar amb alforges, el pes en la roda del darrere és considerablement major.
* '''Pneumàtics:''' Resistents, segons el tipus d'activitat que pensem realitzar, recomanat el davanter direccional i traccional el darrere.
* '''Grup:''' Ací la recomanació és una mica de bona qualitat sense un preu alt. Si pensem en el cicloturisme pensem a viatjar a diferents llocs, molts d'ells allunyats de qualsevol taller de bicicletes. Hem de pensar llavors a contarcomptar amb un conjunt mecànic que puga reparar-se i ajustar-se fàcilmenten el cas que trenquem la cadena o el nostre canvi de marxes.
* '''Frens:''' Un bon V-Brake és molt recomanable, per la regulació i per la possibilitat de reparar-lo i reemplaçar en cas que falle. De totes maneres no s'ha d'oblidar que han de "frenar" i frenar amb pes addicional ens requereix molta seguretat en la frenada.
* '''Manillar''' Es recomana un manillar de doble altura i una tija alta molt millor per portar l'esquena recta i fer llargues hores de viatge i contemplació de la naturalesa.
1.134.245

modificacions

Menú de navegació