Diferència entre revisions de la pàgina «Club de Futbol Tremp»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Corregit: - l'any 1.922. + l'any 1922.
m (Corregit: - l'any 1.924. + l'any 1924.)
m (Corregit: - l'any 1.922. + l'any 1922.)
El dia 1 de maig de 1915 es va constituir la primera junta directiva formada per un president, el Dr. D. Roman Farre i quatre vocals, els senyor Bellera, Monros, Ferrer i Alegret, en aquests temps s'agafen com a colors una samarreta amb ratlles verticals blanques i verdes, pantalo blau i mitjons negres amb una volta blanca.
 
En aquest mateix any ja es disputa el primer partit de futbol contra el Salàs, el qual va acabar amb el resultat de 3 gols a 1 favorable al C.F. Tremp, aquest partit se celebra a la finca del Compte Alain, (actual farinera del Sr.Altisent), lloc on se celebrarien els partits de futbol fins a l'any 1.9221922.
Jugadors habituals de la epoca són els Srs. Miquel Sole (porter), Gaudiano Bellera, Angel Arpa, Roma Farre, Francesc Monros, Germa Bellera, Ot Lledos, J.Alegret, Lloret, Ramon Canal, Jaume Menescal, Laura Balaguer, Josep Marsa, Jaume Clotet, Ramon Berenguer, Antoni Potau, Domenech Vila (Vila I), Bonifaci Laval, Verga i Bofill, passant a ocupar la presidencia el Sr. Ramon Laforga. L'any 1922 es va començar a jugar en el camp de futbol del Joncar, construït a la confluencia dels carrers Arago i Tarragona. Aquest camp va ser l'utilitzat fins a l'any 1.924, quan ja es van començar a disputar alguns partits en un camp de futbol anomenat Camp de la Fontvella construït pel Sr. Joan Gonzalez, darrere l'actual hotel Buenos Aires, d'aquest camp només se n'ha conservat testimoni gràfic.
Aquest camp només va ser utilitzat fins que es va acabar el camp de la Solana al carrer Tarragona, l'any 1924. El mateix any va passar a utilitzar un nou uniforme, amb ralles verticals blanques i vermelles, pantalo blau i mitjons negres amb volta blanca, uniforme que sera l'oficial, excepte en algun partit en què es jugava amb camisa blanca, pantalons negres i mitjons negres amb volta blanca.
1.154.433

modificacions

Menú de navegació