Daud I ibn Mahmud: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Bot: Traient 1 enllaços interwiki, ara proporcionats per Wikidata a d:Q3104911
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
{{FR|data=novembre de 2012}}
{{FR|data=novembre de 2012}}
'''Dawud''', '''Davud''' o '''Daud I ibn Mahmud''' fou un sultà seljúcida, fill de [[Mahmud ibn Muhammad ibn Malik Shah]]. Va succeir al seu pare quan aquest va morir el [[1131]] i va regnar breument al Jibal i l'[[Azerbaidjan iranià]] enfrontat als seus oncles [[Masud ibn Muhammad]] i [[Toghrul II]]. Aquest darrer el va enderrocar al cap de pocs mesos.
'''Dawud''', '''Davud''' o '''Daud I ibn Mahmud''' fou un sultà seljúcida, fill de [[Mahmud II ibn Muhàmmad ibn Màlik-Xah]]. Va succeir al seu pare quan aquest va morir el [[1131]] i va regnar breument al Jibal i l'[[Azerbaidjan iranià]] enfrontat als seus oncles [[Masud ibn Muhammad]] i [[Toghrul II]]. Aquest darrer el va enderrocar al cap de pocs mesos.


{{ORDENA:Daud I Ibn Mahmud}}
{{ORDENA:Daud I Ibn Mahmud}}

Revisió del 00:25, 10 juny 2016

Dawud, Davud o Daud I ibn Mahmud fou un sultà seljúcida, fill de Mahmud II ibn Muhàmmad ibn Màlik-Xah. Va succeir al seu pare quan aquest va morir el 1131 i va regnar breument al Jibal i l'Azerbaidjan iranià enfrontat als seus oncles Masud ibn Muhammad i Toghrul II. Aquest darrer el va enderrocar al cap de pocs mesos.