Diferència entre revisions de la pàgina «Divina Misericòrdia»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Canvis menors, neteja AWB
m (Corregit: un Parenostre, un Avemaria, un Credo i un Glòria. 2 > un parenostre, una avemaria, un credo i un glòria. 2)
m (Canvis menors, neteja AWB)
[[Fitxer:Divina Misericordia (Eugeniusz Kazimirowski, 1934).jpg|thumb|rightdreta|200px|La imatge de la Divina Misericòrdia o de Jesús misericordiós és la imatge de Jesús pintada d'acord amb les descripcions de la visió de Jesús de Santa Faustina Kowalska.]]
La devoció de la '''Divina Misericòrdia''' és una devoció catòlica que està centrada en la misericòrdia o amor de Jesús, que es considera l'última taula de salvació. La misericòrdia de Jesús ens permetrà estar amb Ell en la vida eterna. És l'única i última taula de salvació. S'accedeix a la misericòrdia de Jesús a través de la confiança en Ell.
 
L'espiritualitat d'aquesta devoció està centrada en la misericòrdia de Jesús i en l'Eucaristia. La misericòrdia de Jesús és l'amor que Ell té per totes les persones i que el porta a perdonar, a tenir compassió de nosaltres i a ajudar-nos. Aquesta misericòrdia és infinita i superior a tot, és la principal prerrogativa de Jesús. L'Eucaristia, de la qual s'encoratja l'adoració en el Santíssim Sagrament, és la font de la misericòrdia, és Jesús present en nosaltres.
 
Aquesta devoció està basada en els escrits de la monja polonesa Santa Faustina Kowalska, on va recollir els missatges que va experimentar en el seu interior que Jesús li adreçava.
 
*"Tota ànima que cregui i tingui confiança en la meva misericòrdia, l'obtindrà".
 
*"L'última taula de salvació consisteix a recórrer a la meva misericòrdia".
 
*"Les ànimes que venerin la meva misericòrdia... resplendiran amb una resplendor especial en la vida futura. Cap d'elles anirà al foc de l'infern. Defensaré de manera especial a cadascuna a l'hora de la mort".
 
*"Que no tingui por d'apropar-s'hi l'ànima feble, pecadora, i encara que tingui més pecats que grans de sorra hi ha a la terra, tot desapareixerà en l'abisme de la meva misericòrdia".
 
*"A les ànimes que propaguin la devoció a la meva misericòrdia, les protegiré durant tota la vida com una mare amorosa el seu nadó i a l'hora de la mort no seré per a elles Jutge, sinó Salvador misericordiós".
 
*"No puc castigar ni tan sols al pecador més gran si ell suplica la meva compassió, sinó que el justificaré en la meva insondable i impenetrable misericòrdia".
 
*"El qui no vulgui passar per la porta de la meva misericòrdia, ha de passar per la porta de la meva justícia".
 
*"Jo sóc el mateix amor i la mateixa misericòrdia."
 
== [[Coroneta de la Divina Misericòrdia]] ==
[[Fitxer:200px-Faustina.jpg|thumb|rightdreta|200px|Santa Faustina Kowalska.]]
La Coroneta o corona de la Divina Misericòrdia és una oració que Santa Faustina Kowalska va experimentar en el seu interior, que Jesús li ensenyà i que ella va recollir en el seu diari.
 
Jesús li va dir que a qui resés aquesta oració la Divina misericòrdia el protegiria durant la vida, rebria gran misericòrdia i se li atorgarien immenses gràcies, i que alhora fos recomanada com a última taula de salvació a les ànimes.
 
*"Atorgaré immenses gràcies a les ànimes que resin aquesta coroneta."
 
*"Resa contínuament aquesta coroneta... qualsevol que la resi rebrà gran misericòrdia a l'hora de la mort. Els sacerdots la recomanaran als pecadors com a ÚLTIMA TAULA DE SALVACIÓ. Fins i tot el pecador més empedreït, si resa aquesta coroneta una sola vegada, rebrà la gràcia de la meva misericòrdia infinita".
 
*"A les ànimes que resin aquesta coroneta, la meva misericòrdia les embolcarà durant la vida i especialment a l'hora de la mort."
 
*"Quan resin aquesta coroneta al costat dels moribunds, em posaré entre el Pare i l'ànima que agonitza no com a Jutge just, sinó com a Salvador misericordiós".
 
 
2) A continuació es resen 5 desenes (com si es resés el rosari).
Cada desena consta de:
 
"Pare Etern, t'ofereixo el Cos, la Sang, l'Ànima i la Divinitat del teu estimadíssim Fill, Nostre Senyor Jesucrist, com a expiació dels nostres pecats i els del món sencer". Seguit de 10 vegades: "Per la seva dolorosa Passió, tingues misericòrdia de nosaltres i del món sencer".
*"Pinta una imatge segons el model que veus, i signa: "Jesús, confio en Tu".
*"Desitjo que aquesta imatge sigui venerada... al món sencer. Prometo que l'ànima que veneri aquesta imatge no morirà. També prometo, ja aquí a la terra, la victòria sobre els enemics, particularment a l'hora de la mort. Jo mateix la defensaré com a la meva pròpia glòria".
 
*"Mitjançant aquest quadre ompliré de gràcies les ànimes".
 
*"Els rajos de llum de la imatge representen la sang i l'aigua que van brollar del més íntim de la meva misericòrdia, quan a la creu el meu cor va ser obert amb la llança. El raig blanc representa l'aigua, que justifica les ànimes, i el vermell la sang, que és la vida de les ànimes... Feliç serà qui visqui sota la seva ombra, ja que la mà de la Justícia divina no arribarà a tocar-lo".
 
 
*"Jesús, confio en Tu."
 
*"Oh, sang i aigua que vau brollar del cor de Jesús com una font de misericòrdia per a nosaltres, confio en Tu".
{{Commonscat}}
 
{{ORDENA:Divina Misericordia}} <!--ORDENA generat per bot-->
 
{{ORDENA:Divina Misericordia}}
[[Categoria:Oracions cristianes]]
348.023

modificacions

Menú de navegació