Reial Federació Espanyola d'Automobilisme: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Bot: Traient 1 enllaços interwiki, ara proporcionats per Wikidata a d:q5942313
m cats
Línia 1: Línia 1:
{{FR|data=novembre de 2012}}
{{FR|data=novembre de 2012}}


La '''Reial Federació Espanyola d'Automobilisme''' és la màxima autoritat esportiva de l'[[automobilisme]] de competició a [[Espanya]]. Aquesta entitat, que compta amb més de 20.000 federats, promou l'organització dels campionats, copes, trofeus i ''challenges'' a Espanya, tot vetllant per l'aplicació de la normativa i pel bon desenvolupament de les proves. Amb un avançat nivell de [[gestió empresarial]], aquesta entitat gaudeix de reconegut prestigi en la [[Federació Internacional d'Automobilisme]] (FIA) i del [[Consell Mundial]], organismes dels quals la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme (RFE d'A) és membre.
La '''Reial Federació Espanyola d'Automobilisme''' (en castellà, ''Real Federación Española de Automobilismo''), RFEDA, és la màxima autoritat esportiva de l'[[automobilisme]] de competició a [[Espanya]]. Aquesta entitat, que compta amb més de 20.000 federats, promou l'organització dels campionats, copes, trofeus i ''challenges'' a Espanya, tot vetllant per l'aplicació de la normativa i pel bon desenvolupament de les proves. Amb un avançat nivell de [[gestió empresarial]], aquesta entitat gaudeix de reconegut prestigi en la [[Federació Internacional d'Automobilisme]] (FIA) i del [[Consell Mundial]], organismes dels quals la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme és membre.


== Enllaços externs ==
== Enllaços externs ==
Línia 7: Línia 7:


[[Categoria:Federacions esportives d'Espanya|Automobilisme]]
[[Categoria:Federacions esportives d'Espanya|Automobilisme]]
[[Categoria:Automobilisme|Federació]]

Revisió del 18:16, 11 ago 2016

La Reial Federació Espanyola d'Automobilisme (en castellà, Real Federación Española de Automobilismo), RFEDA, és la màxima autoritat esportiva de l'automobilisme de competició a Espanya. Aquesta entitat, que compta amb més de 20.000 federats, promou l'organització dels campionats, copes, trofeus i challenges a Espanya, tot vetllant per l'aplicació de la normativa i pel bon desenvolupament de les proves. Amb un avançat nivell de gestió empresarial, aquesta entitat gaudeix de reconegut prestigi en la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) i del Consell Mundial, organismes dels quals la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme és membre.

Enllaços externs