Francesc Bayarri i Moreno: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot posa secció de referències
Robot normalitza el nom dels paràmetres de la infotaula
Línia 1: Línia 1:
{{Infotaula escriptor}}
{{Infotaula escriptor
| tipus_infotaula = escriptor}}
{{FR|data=maig de 2016}}
{{FR|data=maig de 2016}}
'''Francesc Bayarri''' ([[Almàssera]], [[Horta de València|L'Horta]], [[1961]]) és un periodista i escriptor [[País Valencià|valencià]]. Actualment és el cap de premsa de la [[Universitat de València]].
'''Francesc Bayarri''' ([[Almàssera]], [[Horta de València|L'Horta]], [[1961]]) és un periodista i escriptor [[País Valencià|valencià]]. Actualment és el cap de premsa de la [[Universitat de València]].

Revisió del 16:17, 1 oct 2016

Infotaula de personaFrancesc Bayarri i Moreno

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement1961 Modifica el valor a Wikidata (62/63 anys)
Almàssera (Horta Nord) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióUniversitat de València Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióperiodista, escriptor Modifica el valor a Wikidata

Francesc Bayarri (Almàssera, L'Horta, 1961) és un periodista i escriptor valencià. Actualment és el cap de premsa de la Universitat de València.

Francesc Bayarri fou el primer cap d'informatius de Ràdio Nou, i anteriorment va treballar un any en Radiocadena. Però la seua activitat professional s'ha centrat en la premsa escrita: Noticias al Día, Levante-EMV i El País. Ha escrit les novel·les L'avió del migdia, premi València de Literatura 2001; Febrer; Cita a Sarajevo, premi dels Escriptors Valencians 2007; i València sic transit (2016),[1] editada per la Companyia Austrohongaresa de Vapors. Cita a Sarajevo està traduïda al castellà i a l'anglès.

També ha traduït la biografia 'Amado Granell. El valencià que va alliberar París',[2] de Cyril Garcia, editada per la Companyia Austrohongaresa de Vapors en 2016.

Ha participat en els llibres col·lectius Nosaltres, exvalencians i País Valencià. Segle XXI. Vint-i-una reflexions crítiques. Durant una dècada va ser secretari de la Unió de Periodistes Valencians. Pertany a Valencians pel Canvi, on forma part del consell directiu.

Enllaços externs

Referències

  1. «Notícia diari Levante-EMV». [Consulta: 2 març 2016].
  2. «Notícia diari Levante-EMV». [Consulta: 17 maig 2016].