Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Introducció»

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
m
Era molt nulyliyetusktukgukehidohkfhohj,
{{Viquipèdia:Introducció/Pestanyes}}
[[Fitxer:Modifica la pàgina - català.png|thumb|Prem '''Modifica''' per tal d'editar un article!]]
Veus el botó '''Modifica''' a dalt de tot a la dreta? A la Viquipèdia '''pots modificar els articles ara mateix''', fins i tot sense haver de registrar-t'hi.
 
xggjIauDSBFKJHBsdVJHB<SDFBHJBSFHBSDJNSNBGNn
== Què és la Viquipèdia? ==
La Viquipèdia és una [[enciclopèdia]] en la qual hi col·laboren, en la seva elaboració, molts dels seus [[Viquipèdia:Qui escriu a la Viquipèdia?|propis lectors]]. Un munt de gent està constantment millorant la Viquipèdia, realitzant-hi milers de canvis cada hora que s'enregistren íntegrament en els [[Ajuda:Pàgina d'historial|historials]] de cada article i que es poden veure a la [[Ajuda:Canvis recents|pàgina de canvis recents]]. Els canvis inadequats són desfets ràpidament.
 
srgbhRÇGGN
== Com pots ajudar-hi? ==
'''No tinguis por de modificar els articles!''' Qualsevol pot modificar-los, i t'encoratgem que '''[[Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!|modifiquis de valent]]!''' Cerca qualsevol tema que t'agradi i que pensis que es pugui millorar i millora-ho: per exemple, corregint faltes d'ortografia o de gramàtica, millorant la redacció, ampliant el contingut i millorant les referències bibliogràfiques. Recorda que no espatllaràs pas la Viquipèdia, ja que totes les edicions es poden revertir, arreglar o millorar. Així que endavant, ajuda'ns a fer de la Viquipèdia la millor font d'informació d'Internet! '''[[Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!|Llança-t'hi!]]'''
 
wergJEHRJG
== Prova de fer la teva primera modificació ara mateix! ==
# Vés a la '''[[Especial:MyPage/proves|teva pròpia pàgina de proves]].'''
# Fes clic a la pestanya '''Modifica''' de dalt
# Escriu un missatge i desa la pàgina fent clic al botó "'''Desa la pàgina'''" que trobaràs sota l'àrea d'edició de text. La teva edició ha estat desada! Igual que ho has fet a la pàgina de proves, ho pots fer en qualsevol article.
 
HerpghOERHGPHHNGIHNEROIHNn
<div style="border-top:1px solid #fc0;padding:.3em 0;text-align:center;background-color:#FAFAAA;margin: 15px -5px -5px -5px; font-size:140%">A continuació, aprèn com [[Viquipèdia:Introducció/Contribuir|'''contribuir a la Viquipèdia &gt;&gt;''']]</div>
 
erhgnipdfngljhaouerngunHERGGNern
__NOEDITSECTION__ __NOTOC__
 
g
[[Categoria:Introducció a la Viquipèdia| ]]
 
naheerignaoidnggioasnroitginaRWIOINGOIAIERNGIOJNeringtiuerhngn+ewrgeer+gb+EGB
 
ergb
 
errg
 
nerhg
 
hnERI0GHuieorhgh4uoth9erjbeybrbEURNHQ3JHRU4NRENFIJFNIUefnuihWERUIHiewjtru34jrutojsripyuoisomnguioe5jtykjwr80tjyw
 
ywkrth+powerjkipoh
Usuari anònim

Menú de navegació