Diferència entre revisions de la pàgina «T'odio, amor meu»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
bot: - de recent casats, + de noucasats,
m (bot: - dins els seu + dins el seu)
m (bot: - de recent casats, + de noucasats,)
L'escena canvia i ens trobem dins un bar, on l'Edie està cantant "''T'odio, amor meu''". Al mateix bar, en Jota, un gigoló demana per ballar a la Lily i, tot i que ella no en té ganes, no sap com negar-s'hi, surten a la pista i ballen fins que ella acaba exhausta. Mentrestant, la Sissi i el seu amic semblen coquetejar, però la conversa acaba derivant l'enveja que sent ella per l'atenció que rep l'Edie.
 
La següent escena se situa dins un tren. Una parella de recent casatsnoucasats, l'Oscar i l'Emma està de lluna de mel i parlen sobre la seva boda i el seu futur com a matrimoni. Ella li recrimina que a ell no li agradi la seva família i comencen a discutir, però abans que la cosa vagi a més, decideixen no barallar-se mai l'un amb l'altre. Inevitablement, però, acaben discutint per coses insignificants, com el barret que duu ella. De nou, tornen a prometre's no discutir i es diuen tot el què és l'un per l'altre (''Tu ho ets tot'').
 
La Mona parla per telèfon amb el seu estimat, en Jota, que és lluny, mentre ell intenta acabar la conversa, ja que arriba la seva amant, la Lily, a l'habitació de l'hotel. L'amant, li assegura que es mereix algú millor que les seves "amigues" i comença a criticar-les, intentant reafirmar-se com a la seva millor amant. De cop, sona el telèfon i és una de les seves amants. Això fa que la Lily es posi gelosa i l'amenaça amb marxar, tot i no voler. Quan semblava que es reconcilien de nou, torna a sonar el telèfon una i altra vegada. Finalment, ella marxa furiosa. Els telèfons, però no deixen de sonar (''Sóc un gigoló'').
1.150.164

modificacions

Menú de navegació