Consell regional de Meguilot: diferència entre les revisions

Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 16: Línia 16:
|llocweb=
|llocweb=
}}
}}
El '''Consell Regional de Megilot''' (en [[hebreu]]: מועצה אזורית מגילות, ''Mo'atza Azorit Megilot''), també és un consell regional en el desert de Judea prop de les ribes occidentals de la mar Morta. Cobreix sis assentaments israelians a [[Cisjordània]]. Amb només uns 1.400 residents, és el més consell regional més petit d'Israel. Les seves oficines municipals es troben a [[Vered Yeriho]].
El '''Consell Regional de Megilot''' (en [[hebreu]]: מועצה אזורית מגילות, ''Mo'atza Azorit Megilot''), també és un [[Consell regional (Israel)|consell regional]] en el [[desert de Judea]] prop de les ribes occidentals de la [[mar Morta]]. Cobreix sis [[assentaments israelians]] a [[Cisjordània]]. Amb només uns 1.400 residents, és el més consell regional més petit d'[[Israel]]. Les seves oficines municipals es troben a [[Vered Yeriho]].


== Referències ==
== Referències ==

Revisió del 13:57, 21 maig 2017

Plantilla:Infotaula geografia políticaConsell regional de Meguilot
Imatge

Localització
Map
 31° 49′ 34″ N, 35° 25′ 57″ E / 31.82616°N,35.43237°E / 31.82616; 35.43237
DistricteÀrea de Judea i Samaria Modifica el valor a Wikidata
CapitalVered Yeriho Modifica el valor a Wikidata

Lloc webdead-sea.org.il Modifica el valor a Wikidata

El Consell Regional de Megilot (en hebreu: מועצה אזורית מגילות, Mo'atza Azorit Megilot), també és un consell regional en el desert de Judea prop de les ribes occidentals de la mar Morta. Cobreix sis assentaments israelians a Cisjordània. Amb només uns 1.400 residents, és el més consell regional més petit d'Israel. Les seves oficines municipals es troben a Vered Yeriho.

Referències

Enllaços externs