Usuari Discussió:Gazophylacium: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
→‎Sant Jordi 2017: secció nova
m Automatic message fix
Línia 232: Línia 232:


<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="en" dir="ltr">
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="en" dir="ltr">
Hello! The Wikimedia Foundation is asking for your feedback in a survey. We want to know how well we are supporting your work on and off wiki, and how we can change or improve things in the future.<ref>This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.</ref> The opinions you share will directly affect the current and future work of the Wikimedia Foundation. You have been randomly selected to take this survey as we would like to hear from your Wikimedia community. To say thank you for your time, we are giving away 20 Wikimedia T-shirts to randomly selected people who take the survey.<ref>Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. [[m:Community Engagement Insights/2016 contest rules|Click here for contest rules]].</ref> The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes.
Hello! The Wikimedia Foundation is asking for your feedback in a survey. We want to know how well we are supporting your work on and off wiki, and how we can change or improve things in the future.<ref group=survey>This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.</ref> The opinions you share will directly affect the current and future work of the Wikimedia Foundation. You have been randomly selected to take this survey as we would like to hear from your Wikimedia community. To say thank you for your time, we are giving away 20 Wikimedia T-shirts to randomly selected people who take the survey.<ref group=survey>Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. [[m:Community Engagement Insights/2016 contest rules|Click here for contest rules]].</ref> The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes.




Línia 244: Línia 244:
</div>
</div>
<!-- Missatge enviat per Usuari:EGalvez (WMF)@metawiki utilitzant la llista de https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Community_Engagement_Insights/MassMessages/Lists/2016/54-VAEWE&oldid=16205395 -->
<!-- Missatge enviat per Usuari:EGalvez (WMF)@metawiki utilitzant la llista de https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Community_Engagement_Insights/MassMessages/Lists/2016/54-VAEWE&oldid=16205395 -->
<references group=survey />


== Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey ==
== Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey ==

Revisió del 17:03, 2 set 2017

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Gazophylacium! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Iradigalesc (discussions· +) 23:46, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Avisos de robot respecte a l'article Joan Bullons

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi i ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Joan Bullons. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.780 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Joan Bullons per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 15:30, 14 ag 2007 (CEST)

Hola, benvingut! El meu bot ha comés un error en la detecció del contingut de la pàgina degut a unes modificacions que hi he incorporat. A les redireccions no s'hi posa categories ni negretes. Disculpa les mol·lèsties. Bona feina! Salutacions!--Iradigalesc 15:38, 14 ag 2007 (CEST)

Avis automàtic per robot a Usuari Discussió:Iradigalesc

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Un robot ha detectat que no heu signat els comentaris que heu fet a Usuari Discussió:Iradigalesc. Per tal de facilitar la feina als altres usuaris i perquè sigui més fàcil saber qui ha escrit un comentari en una plana de discussió, us pregariem que usesiu el codi --~~~~ (o el botó de la barra d'edició) al final de les discussions en què col·laboreu. Fer això, farà que aparegui automàticament el vostre nom d'usuari o la vostra IP així com la data en què heu desat la pàgina. Trobaréu més informació a Viquipèdia:Signeu els vostres comentaris. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 15:40, 14 ag 2007 (CEST)

Inicis

Hola. Estàs fent bé els articles, però si t'hi fixes t'he corregit diverses vegades el mateix. Comences els articles amb un nom i seguidament un punt. Després hi poses una frase partida sense verb. Els redactats dels articles han d'estar formats per frases i per tant, també l'inici n'ha de ser una. Llull · (vostè dirà) 16:45, 17 ag 2007 (CEST)


Les categories estan posades per adjectius. Hauries de posar "lul·listes" als dedicats al "lul·lisme", no "lul·lisme". 193.153.239.81 00:17, 19 ag 2007 (CEST)

Recorda: els articles de la Viquipèdia sempre estan escrits en un temps verbal impersonal, mai de nosaltres.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Ramon Sibiuda.

--80.31.235.9 16:48, 22 set 2007 (CEST)[respon]

Categoria Filosofia

Hola Gazophylacium, hi ha una discussió ací: http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Meldor/Categoritzaci%C3%B3_Filosofia

Hem estat parlant d'aquestos temes. Respecte de la categoria filòsofs catalans el problema rau en que caldria establir si catalans es referix a Catalunya o als Països Catalans. I a més després cal decidir si aquesta va dins de filòsofs espanyols o no. I també si cal la categoria filòsofs valencians, filòsofs mallorquins, etc. Per evitar eixos problemes va ser que jo vaig proposar categoritzar per llengua. Mira't la discussió i les propostes. Salut --Espora 11:30, 6 oct 2007 (CEST)[respon]

Filòsofs de l'edat mitjana / antiga

Gràcies! ^^

Ai ai, això que em dius és un gran maldecap per mi, ja me n'havia adonat en fer els articles. El problema és que normalment s'estudien des de la filosofia medieval, perquè la problemàtica que tractaren era medieval (i no tenia res a veure amb el que es considera normalment filosofia antiga). Estic pensant explicar-ho a l'article de filosofia medieval (però encara l'estic rumiant), que la filosofia medieval (com a mínim des del punt de vista dels temes tractats) no es correspon exactament amb l'edat mitjana.

Però clar, posar a un paio del segle II dC que ja era filosofia medieval... resulta una mica agosarat, i per això és un problema. Vaig pensar de catalogar-los doblement com a Filòsofs de l'edat antiga i Filòsofs de l'edat mitjana, però tampoc em convenç. Em deixes un temps per pensar-ho, si us plau? Si no trobo una bona solució, ja els deixaré com a antics, com proposes ... --Meldor 23:06, 17 oct 2007 (CEST)[respon]

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -2 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:05, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Enllaços

En l'article que estàs treballant Col·lecció Fundació Bernat Metge (Literatura grega) hi han enllaços incorrectes que apunten a pàgines de desambiguació, com: Herodes, Cal·límac, Ausoni, Egèria, Aviè, Marcial, Cató, Catul, Claudià, Pal·ladi, Macrobi. Podries revisar-ho? Gràcies. -- Jordicollcosta (discussió) 15:03, 14 feb 2008 (CET)[respon]

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:23, 6 març 2009 (CET)[respon]

pàgina d'usuari

veig que vas i tornes per ajudar, potser voldràs ja omplir la pàgina d'usuari i presentar-te --barcelona (discussió) 13:35, 13 abr 2009 (CEST)[respon]

Wikimedia Foundation Elections 2009

Benvolgut Gazophylacium,

Reuniu les condicions necessàries per a votar en les eleccions del 2009 per al Consell d'administració de la Fundació Wikimedia, que endega projectes com Wikipedia. El Consell d'administració és l'organisme decisori que és responsable, en última instància, de la viabilitat de la Fundació a llarg termini; per això, ens interessa que hi hagi una àmplia participació en la seva selecció.

Per a més informació, vegeu m:Board elections/2009/ca.

Heu estat seleccionat per un mitjà automàtic, on s'ha seleccionat els usuaris actius en els darrers 10 dies que reuneixen les condicions per a votar i no tenen activat el seu correu electrònic, si desitgeu no rebre més avisos com aquest si us plau comuniqueu-ho personalment al Pasqual.

Tot i així, us animem a participar-hi, podeu conéixer els candidats visitant aquesta pàgina. Per entendre millor el perfil de cada candidat podeu veure les respostes que ha donat cada un a diferents preguntes.

–Pasqual · discussió · xat 20:22, 9 ago 2009 (CEST)[respon]

Bon dia, suport a Wikimedia CAT

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 20:41, 27 oct 2010 (CEST)[respon]

La Ilíada de Conrad Roure

Hola Gazophylacium, d'un temps ençà vaig cercant un facsímil de La Ilíada de Conrad Roure. El meu propòsit es digitalitzar l'obra i fer-la accessible a Viquitexts de la mateixa manera que estic fent amb els Diàlegs de Plató. Les versions antigues de la Ilíada són difícils de trobar (especialment la del Diari Català) i de repent he descobert una imatge teva a Commons! Tens encara el llibre? T'atreviries a digitalitzar-lo? --Micru (disc.) 17:46, 2 nov 2010 (CET)[respon]

Benvolgut Gazophylacium, gràcies per la teua resposta i la invitació a visitar teu bloc, de la qual pense abusar repetidament. Mai hagués imaginat que fos un tema tan ampli i interessant. En quant a la digitalització de la Ilíada, m'agradaria poder donar-te més motius per llençar-te, però donat que ets expert en el tema, em sembla que per tu mateix en podràs trobar molts més dels que et pugui presentar. Digitalitzar un llibre dóna feina per a un cap de setmana. Més feixuc és el retallar les imatges, centrar-les, tractar-les, passar l'ocr i revisar el text. De tot això em podria encarregar jo per facilitar-te la feina i per a que no t'ho penses dues vegades a l'hora d'engegar l'escaner. Espere que et decideixques! --Micru (disc.) 10:45, 11 nov 2010 (CET)[respon]
Dos anys després del primer missatge t'informe de que tenim ja la versió escanejada a Viquitexts Iliada (1879). T'animes a participar verificant la transcripció?--Micru (disc.) 02:13, 23 feb 2013 (CET)[respon]

Enllaços externs/referències

Bones, Gazophylacium. Si la font a què fas referència és en català no cal especificar-ho; només ho posem quan es tracta d'un altre idioma. :-) Salut! --Judesba (digues...) 12:58, 11 feb 2011 (CET)[respon]

Board elections 2011

Hola Gazophylacium,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 18 de març no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 5. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:15, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Corpus Biblicum Catalanicum

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Corpus Biblicum Catalanicum. --Pau Cabot · Discussió 22:40, 27 jul 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Premi Crítica Serra d'Or

Hola Gazophylacium,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Premi Crítica Serra d'Or. --Pau Cabot · Discussió 18:37, 23 març 2012 (CET)[respon]

Viquitrobada

Bones! Els dies 15 i 16 de novembre celebrarem la Viquitrobada 2014. Seria genial si poguessis venir. T'hi animes? :-) Salutacions --Kippelboy (disc.) 12:06, 7 nov 2014 (CET)[respon]

Global account

Hi Gazophylacium! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 01:26, 14 gen 2015 (CET)[respon]

Moltes gràcies per editar temes del Berguedà

Hola, he vist que has fet alguns nous articles sobre el Berguedà i que has millorat l article de Vallcebre. Jo sóc de Gironella, que ets de per aquí dalt? Si ho fossis estaria bé que ens ajuntessim uns quants editors de la comarca per a fer un mini grup per intentar fomentar l edició a la comarca i per a coordinar una mica la feina a fer per aquí dalt. Què et sembla?--Pitxiquin (disc.) 04:32, 7 feb 2015 (CET)[respon]

Pedagogia

Hola, veig que edites continguts sobre pedagogia i no sé si coneixes el Viquiprojecte:Pedagogia, des d'allà mirem de posar en comú i coordinar la feina en aquest camp. -- Dvdgmz(Escriu-me) 20:18, 12 feb 2015 (CET)[respon]

Quatre coses sobre l'edició d'articles de diccionaris

Hola. D'entrada el meu respecte pel domini que sembles tenir del tema, ja des dels inicis! Això ho he descobert intentant esbrinar "els perquès" de les teves edicions a dos articles que segueixo, el DIEC i el DGLC. Et volia fer arribar alguns comentaris:

  1. Amb un sincer esperit d'aprendre: ¿hi ha alguna raó especial, que se m'escapa, per posar en una línia a part, i ben separades, les invocacions als fitxers d'imatges dins les infotaules?
  2. Amb el mateix esperit: també he observat que inclous una línia de separació entre la infotaula i la primera línia de contingut. Segons a mi m'apareix, el resultat visual és exactament el mateix. ¿Té alguna influència en funció de la plataforma o format de sortida?
  3. Al posar la "nova categoria" al DIEC, en la indexació ha quedat "Llenga" per "Llengua". T'ho dic per si observes que entro a editar en aquest punt. Aprofitaria per eliminar la línia en blanc precedent, que considero supèrflua, i també per millorar les indexacions preexistents, ja que la teva opció ("LIEC") sembla prou millor que amb apòstrof ("L'IEC). Sempre s'aprèn.
  4. Per cert, que en la meva opinió la inclusió del DGLC a la categoria dels "normatius" genera confusió, ja que SÍ HO ERA però JA NO HO ÉS. De fet tu en saps més, però imagino que, entre els diccionaris dels que has tocat informació, més d'un va ser normatiu en el seu moment. Altra cosa seria si hi hagués lloc per a una categoria (segurament sense massa sentit) de diccionaris "històricament normatius". Ja sé que aquest punt podria anar a la corresponent pàgina de Discussió, però: a) no tinc massa fe en les pàgines de discussió, i b) m'ha semblat més directe, al menys de moment, plantejar-t'ho aquí.
  5. Finalment un prec "múltiple". Un dels meus "entreteniments" de millora qualitativa de la Viquipèdia és anar resolent desambiguacions. En el cas de l'article del DGLC n'hi ha una al Webster que em porta a una sèrie de qüestions que exposo a continuació i que m'han "frenat" de tocar-hi res. Com a expert en el tema, ¿fins a on creus que pots arribar per arreglar-ho / millorar-ho? Gràcies.
    1. La pàgina de desambiguació en qüestió no té cap referència al diccionari (potser perquè no existeix l'article). Crec que seria millor tenir un enllaç vermell en l'article, cosa que no treu que també aparegués en la pàgina de desambiguació. ¿Seria correcte apuntar a "Merriam-Webster"?
    2. Per un moment he pensat que l'inexistent article Merriam-Webster "naixeria" amb una desena d'enllaços (són els que surten si el pretens crear), però la majoria venen de paràmetres de referències posats com a enllaç (!). Els que se salven, tret del de Noah Webster, citen una definició del diccionari (Salut, Pederàstia i Xalet, a més de Paradigma que no ho posa com a enllaç).
    3. L'exploració de les Wikipèdies en castellà i en anglès, així com la interrelació dels corresponents articles,[1] [2] [3] [4] [5] encara m'ha creat més confusió sobre què es podria fer o com s'hauria d'anomenar cada cosa (el(s) diccionari(s)? l'editorial?).

Perdona el rotllo. Cordialment,--FranSisPac (disc.) 23:10, 14 abr 2015 (CEST)[respon]

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 14:28, 18 set 2015 (CEST)[respon]

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 09:19, 5 gen 2016 (CET)[respon]

Viquiprojecte:Efemèrides

Bona nit! Potser t'interessaria participar al Viquiprojecte:Efemèrides. En aquesta primera edició, el concurs tracta la celebració del centenari de l'alçament de Pasqua. Espero ho trobis interessant! (M'he permès la llibertat d'afegir-te amb l'article sobre Maud Gonne que has redactat recentment). --Gerhidt (disc.) 23:58, 29 març 2016 (CEST)[respon]

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:12, 4 ago 2016 (CEST)[respon]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

Sant Jordi 2017

Bona tarda! :) T'escric per recordar-te que el proper 23 d'abril encetem una nova edició del Viquiprojecte:Sant Jordi 2017, un concurs d'edició que enguany està centrat en crear, ampliar i traduir articles sobre les millors obres de la literatura catalana (MOLC). He pensat que potser t'agradaria participar-hi (i t'encoratjo a fer-ho!). Salut! --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:08, 19 abr 2017 (CEST)[respon]