Cornelia de sacerdotiis: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «'''Cornelia de sacerdotiis''' fou una llei romana establerta pel dictador Sul·la, la qual va retirar al poble el dret a elegir als sacerdots retornant aque...».
 
mCap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
'''Cornelia de sacerdotiis''' fou una llei romana establerta pel dictador [[Sul·la]], la qual va retirar al poble el dret a elegir als sacerdots retornant aquest dret als col•legis sacerdotals; la llei també esmenta alguna cosa de les profecies sibil·lines. Vegeu també [[Atia de sacerdotibus]].
'''Cornelia de sacerdotiis''' fou una llei romana establerta pel dictador [[Sul·la]], la qual va retirar al poble el dret a elegir als sacerdots retornant aquest dret als col•legis sacerdotals; la llei també esmenta alguna cosa de les profecies sibil·lines. Vegeu també [[Atia de sacerdotiis]].


{{fontslleis}}
{{fontslleis}}

Revisió del 16:49, 12 feb 2008

Cornelia de sacerdotiis fou una llei romana establerta pel dictador Sul·la, la qual va retirar al poble el dret a elegir als sacerdots retornant aquest dret als col•legis sacerdotals; la llei també esmenta alguna cosa de les profecies sibil·lines. Vegeu també Atia de sacerdotiis.