Usuari:ÀlexHinojo: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Línia 10: Línia 10:


== Què faig darrerament ==
== Què faig darrerament ==
* Falsifico datos para crear una realidad paralela en la wikipedia en catalán. También protejo cambios para que nadie pueda venir a descubrir mis mentiras.
* [[Viquiprojecte:Viquidones/20000 dones]]
* [[Viquiprojecte:Viquidones/20000 dones]]
* [[Viquiprojecte:Monuments|Wiki Loves Monuments 2017]]
* [[Viquiprojecte:Monuments|Wiki Loves Monuments 2017]]

Revisió del 16:03, 27 oct 2017

Àlex Hinojo

Hola, món. Sóc l'usuari anteriorment conegut com a Kippelboy. Començo nova temporada amb nou compte d'usuari, amb el meu nom real. Degut a l'alt nombre de contribucions que tenia amb l'anterior compte, el sistema no m'ha permès reanomenar el compte, pel que començo de zero amb aquest nou usuari. Durant els propers dies aniré retocant la meva pàgina d'usuari antiga i redireccionant-ho tot cap aquí. Gràcies per la paciència i disculpeu les molèsties que us hagi pogut ocasionar.

Com a viquipedista, em dedico a cercar i promoure projectes de col·laboració entre institucions culturals i/o educatives, la Viquipèdia i els seus projectes germans. Soc diplomat en Ciències Empresarials (UOC) amb un postgrau en gestió museística (UPF) i un altre en gestió cultural (UB).

Vaig començar a editar la Viquipèdia el 2007, creant articles relacionats amb el videoart. De mica en mica em vaig animar fins que he acabat fent de tot. Darrerament faig articles relacionats amb cultura catalana, actualitat, economia i patrimoni. També soc membre de l'Associació Amical Wikimedia per difondre activament aquest projecte i els seus principis.

Alliberat

Sóc director de l'Amical Wikimedia. Jo també vull que la suma de tot el coneixement humà estigui disponible en català, i que tot el coneixement sobre la cultura catalana estigui disponible en qualsevol llengua. Per això estem duent a terme aquest Pla d'Activitats 2017, dins del marc del Pla estratègic 2014 - 2018 de l'associació. Entre altres, sóc impulsor del projecte #GLAMWIKI (institucions culturals) i del Portal:Educació.

Què faig darrerament

Contacte