Diferència entre revisions de la pàgina «Discussió:Jordi Turull i Negre»

Salta a la navegació Salta a la cerca
(resposta)
Hola, volia dir que ens hem d'ajustar a la realitat. El que vaig a dir serveix tant per a aquest senyor com per a la resta de consellers. Sabeu tots perfectament que tots ells estan oficialment destituïts dels seus càrrecs. La meua pregunta és la següent: per què us encaboteu revertint edicions que reflecten la realitat actual amb referències? El correcte és col·locar, igual que amb la Wikipedia en castellà s'ha fet, que els consellers, vicepresident i President de la Generalitat han sigut destituïts. I no només indicar-ho sinó col·locar en les seues fitxes que van acabar el seu mandat el 27 d'octubre de 2017 i dir en la biografia que han dut a terme eixe càrrec però que actualment ja no l'estan exercint, que és el que posa en aquests moments, cosa totalment il·lògica. Per favor, demano que ens ajustem tots a la realitat existent, no vull clavar-me en política, simplement vull que la Viquipèdia reflecte correctament el que està passant i que no hi haja cap ambigüitat. Gràcies--[[Usuari:Español34|Español34]] ([[Usuari Discussió:Español34|disc.]]) 22:31, 2 nov 2017 (CET)
:Bones, varem consensuar d'afegir "El 27 d'octubre de 2017 després que el Parlament de Catalunya proclamés la República Catalana, el Senat va aprovar les mesures proposades pel govern a l'empara de l'article 155 de la Constitució Espanyola, entre elles la destitució del President de la Generalitat de Catalunya i tot el seu govern de Catalunya, inclòs Jordi Turull. Immediatament després va ser publicat en el Boletín Oficial del Estado." On ja reflecteix el xoc de legalitats, en el qual per l'empara de l'aplicació, s'hauria cessat als membres del govern. Salut. Tranctem de ser el més precís en aquests moments de tanta incertesa a l'espera de temps per posar els canvis clars i definitius. Salut--[[Usuari:Metralleta95|Metralleta95]] ([[Usuari Discussió:Metralleta95|disc.]]) 22:55, 2 nov 2017 (CET)
::Em pareix molt bé el que dius, però llavors per què encara posa "actual conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya" i "En el càrrec des de 14 de juliol de 2017"? És una contradicció que s'escriga que està cessat i més a dalt s'indique que és l'actual conseller de Presidència i, en la fitxa, que encara manté el càrrec. És per això que demano que tot l'article es modifique (tal com ho vaig fer jo i, posteriorment, em vas revertir) per tal de reflexar la realitat amb la major rigurositat possible sense fer ús de la subjectivitat. Gràcies--[[Usuari:Español34|Español34]] ([[Usuari Discussió:Español34|disc.]]) 14:00, 3 nov 2017 (CET)
168

modificacions

Menú de navegació