Diari La Veu: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Línia 25: Línia 25:
[[Categoria:Premsa del País Valencià]]
[[Categoria:Premsa del País Valencià]]
[[Categoria:Premsa en català]]
[[Categoria:Premsa en català]]
__INDEX__
__LIGAMSECCIONNOVÈLA__

Revisió del 18:52, 30 des 2017

Infotaula de publicacions periòdiquesDiari La Veu

Modifica el valor a Wikidata

Redacció del diari Modifica el valor a Wikidata
Tipusperiòdic Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Llenguacatalà Modifica el valor a Wikidata
Data d'inicigener 2013 Modifica el valor a Wikidata
Lloc de publicacióValència Modifica el valor a Wikidata

Lloc webdiarilaveu.cat Modifica el valor a Wikidata
Twitter (X): diarilaveucat Modifica el valor a Wikidata

Diari La Veu és un diari digital en valencià editat a València per Edicions La Veu del País Valencià S.C.V. Fou publicat per primera vegada en gener del 2013 sota el nom de La Veu del País Valencià. El 5 d'abril del 2017 es renova el mitjà i comença a publicar sota la capçalera de Diari La Veu.

Història

L’1 de gener del 2013 va publicar per primera vegada el diari digital La Veu del País Valencià, amb l'objectiu clar i fonamental de vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social.[1] 

Línia editorial

La línia editorial de Diari La Veu es basa en la defensa i exigència d'alguns valors essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; la igualtat entre homes i dones; el respecte per la natura i el medi ambient, i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. El mitjà vol arribar a una part de l'opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que se situen ideològicament en la defensa de l'estat del benestar social, els servicis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià.

El diari té el repte d'aplicar la perspectiva de gènere a tots els seus productes com a eina per a la igualtat real. Des de la seua inequívoca vocació de servici públic, Diari La Veu vol ser un element d'anàlisi i informació, a més d’un camí cap a la dignitat del poble valencià. També desitja contribuir a l'imparable dinamisme d’internet elaborat en la nostra llengua i a l’enriquiment del sistema comunicatiu valencià.[1]

Direcció i propietat

Diari La Veu és un diari digital del País Valencià editat per l’empresa Edicions La Veu del País Valencià, S. Coop. V. , presidida per Moisès Vizcaino. El director des del 5 d'abril del 2017 és Salva Almenar.

Premis i reconeixements

Referències