Usuari Discussió:Anònim: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
m correccions html en signatura per Especial:LintErrors/tidy-font-bug
 
Línia 1: Línia 1:
==arrondissements==
==arrondissements==
Hola Anònim! Després de molt temps inactiu a la Viquipèdia, has fet un munt de canvis relacionats amb els arrondissements/districtes de París. El [[Categoria Discussió:Districtes de París|consens anterior]] estava en mantenir el nom d'''arrondissements''. No trobo on s'ha tornat a discutir aquest tema, si s'ha fet, i si no s'ha format un nou consens, possiblement caldrà tornar a la versió anterior, cosa que significa una important pèrdua de temps, tant com tu, com per altres editors.--<font color="blue">[[Usuari:Àlex|Àlex]] ([[Usuari Discussió:Àlex|''Discussió'']])</font> 14:08, 19 ago 2012 (CEST)
Hola Anònim! Després de molt temps inactiu a la Viquipèdia, has fet un munt de canvis relacionats amb els arrondissements/districtes de París. El [[Categoria Discussió:Districtes de París|consens anterior]] estava en mantenir el nom d'''arrondissements''. No trobo on s'ha tornat a discutir aquest tema, si s'ha fet, i si no s'ha format un nou consens, possiblement caldrà tornar a la versió anterior, cosa que significa una important pèrdua de temps, tant com tu, com per altres editors.--[[Usuari:Àlex|<span style="color:blue;">Àlex</span>]] ([[Usuari Discussió:Àlex|<span style="color:blue;">''Discussió''</span>]]) 14:08, 19 ago 2012 (CEST)

Revisió de 20:33, 25 gen 2018

arrondissements[modifica]

Hola Anònim! Després de molt temps inactiu a la Viquipèdia, has fet un munt de canvis relacionats amb els arrondissements/districtes de París. El consens anterior estava en mantenir el nom d'arrondissements. No trobo on s'ha tornat a discutir aquest tema, si s'ha fet, i si no s'ha format un nou consens, possiblement caldrà tornar a la versió anterior, cosa que significa una important pèrdua de temps, tant com tu, com per altres editors.--Àlex (Discussió) 14:08, 19 ago 2012 (CEST)[respon]