Allariz-Maceda: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 12: Línia 12:
|municipios= 6
|municipios= 6
}}
}}
La '''Comarca de Allariz-Maceda''' és una [[comarques de Galícia|comarca]] de [[Galícia]] situada al centre de la [[província d'Orense]]. Limita amb la [[comarca da Terra de Caldelas]] i la [[comarca de Ourense]] al nord, amb la [[comarca da Terra de Trives]] a l'est, amb la [[comarca da Limia]] al sud i amb [[comarca de Terra de Celanova]] a l'oest. En formen part els municipis de:
La '''Comarca de Allariz-Maceda''' és una [[comarques de Galícia|comarca]] de [[Galícia]] situada al centre de la [[província d'Orense]]. Limita amb la [[comarca da Terra de Caldelas]] i la [[comarca de Ourense]] al nord, amb la [[comarca da Terra de Trives]] a l'est, amb la [[comarca da Limia]] al sud i amb [[comarca da Terra de Celanova]] a l'oest. En formen part els municipis de:
* [[Allariz]]
* [[Allariz]]
* [[Baños de Molgas]]
* [[Baños de Molgas]]

Revisió del 14:45, 7 març 2008

Plantilla:Infotaula geografia políticaAllariz-Maceda

Localització
lang=ca Modifica el valor a Wikidata Map
 42° 12′ N, 7° 42′ O / 42.2°N,7.7°O / 42.2; -7.7
EstatEspanya
Comunitat autònomaGalícia
ProvínciaOurense Modifica el valor a Wikidata
Geografia
Superfície382,15

La Comarca de Allariz-Maceda és una comarca de Galícia situada al centre de la província d'Orense. Limita amb la comarca da Terra de Caldelas i la comarca de Ourense al nord, amb la comarca da Terra de Trives a l'est, amb la comarca da Limia al sud i amb comarca da Terra de Celanova a l'oest. En formen part els municipis de: