Diferència entre revisions de la pàgina «Triatló»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m (Revertides les edicions de 95.19.229.99. Si penseu que és un error, deixeu un missatge a la meva discussió.)
Etiqueta: Reversió
Aviat es va veure que les distàncies que es donaven a l'illa eren no només difícils sinó gairebé impossibles de realitzar pel comú dels mortals i van començar a aparèixer triatlons de distàncies més humanitzades, mitges maratons i sobretot quarts d'Iron Man (1000, 40-50, 10-12). Aquesta va ser la verdadera explosió popular.
 
Amb multitud de proves a cada un dels països del món, la qual únic nexe d'unió era que els corredors participaven en totes elles, és a dir, sense res que articulés unes competicions amb les altres, va néixer la necessitat de donar-li forma aquest cos que anava creixent, alimentat només per l'energia que tenien dins els qui formaven part d'ell. I de seguida van néixer, almenys en Europa, associacions de triatletes (Conadet a França, la Comissió Espanyola de Triatló. Als Estats Units, les coses anaven per un derroter molt més comercial sota el paraigua de l'IWC).
 
De les associacions de triatletes a les federacions va caldre fer diversos passos. Creixement intern, amb l'assentament de clubs; l'aparició d'entrenadors i jutges, l'interès d'empreses patrocinadores i els mitjans de comunicació...
Usuari anònim

Menú de navegació