Vés al contingut

Conservatori de Música de Reus: diferència entre les revisions

cap resum d'edició
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
El professorat formava part, juntament amb els docents dels centres de [[Tarragona]] i [[Tortosa]], d'un únic claustre; es tractava, doncs, d'un sol Conservatori amb un sol equip directiu, però amb tres seus diferents.
 
La situació descrita perdura fins al curs [[1996]]-[[1997]] en què, amb data de [[12 de juny]] de [[1997]], se signa el Conveni entre el [[Departament d'Ensenyament de la Generalitat]] i la [[Diputació de Tarragona]], amb el qual s'obté el reconeixement com a Escola de música de la Diputació a [[Reus]]. En l'organigrama de la Diputació de Tarragona aquesta Escola forma part de l'Organisme Autònom Administratiu Conservatori Professional de Música.
 
La seu actual de l'Escola i Conservatori de Música de Reus és, des del curs 92-93, el [[Palau Bofarull]] de Reus.
 
==Estudis==
Actualment es cursen en el centre estudis d'escola de música (sensibilització, iniciació, aprenentatger bàsic, aprenentatge avançat i aprofundiment) i de conservatori (Grau Professional de Música, fins ara anomenat Grau Mitjà). Les especialitats que ofereix el conservatori són: [[violí]], [[viola]], [[violoncel]], [[contrabaix]],
[[guitarra]], [[clarinet]], [[flauta travessera]], [[flautí]], [[fagot]], [[oboè]], [[saxòfon]], [[trompeta]], [[trompa]], [[trombó de vares]], [[bombardí]], [[piano]] i [[percussió]].
 
==Activitats==
A més de les audicions i els concerts habituals, el Conservatori engega el curs 2007-08 un Cicle de Joves Intèrprets amb concerts gratuïts remunerats. Actuen grups de reconeixement nacional com de [[Duo Iceberg]], el [[Quintet de vent Ligeti]], el [[Quartet de Corda Kayros]], etc.
El 2008 se celebra el IV Concurs de [[Música de Cambra]] [[Higini Anglès]], d'àmbit estatal.
 
==Enllaç==
[www.cmr.cat] Web del Conservatori de Música de Reus de la Diputació de Tarragona
www.cmr.cat
 
[[Categoria:Conservatoris i escoles de música]]
78

modificacions