Diferència entre revisions de la pàgina «Renzo Masutto»

Salta a la navegació Salta a la cerca
cap resum d'edició
Cridat per la veu de l'ànima al culte de la música, es consagrava amb tot l'entusiasme d'una passió profundament sentida, i en l'Institut de Treviso, després pel seu mestre directe, va començar als vuit anys per aprendre el violí dirigit pel professor clar Vincenzo Cozzi i el piano amb el gran mestre Guglielmo Sartori.
Però ell li feia el major desig de revelar l'horitzó més ampli, que millor respondria a les disposicions feliços de la ment, de manera que als 12 anys volia perfeccionar-se en els discursos musicals que anaven al Conservatori Reial de Parma, on Del Maino i Ferrarini eren mestres de violí, Piano Ficcarelli i el famós Rossi Cav. Giovanni d'harmonia. L'il·lustre Pietro Tonassi de Venècia també era un preceptor de composició.
 
En el camp dels concerts com a pianista i com a violinista, R. Masutto va produir molts diners que mereixien sempre i a tot arreu els premis que no compren, que va recollir amb aquesta actitud modesta que revela el seu caràcter dolç i que està lluny d'embellir, Només intel·ligències mediocres.
En el camp de la composició ha marxat amb un pas segur i feliç, ja que és autor d'aquest treball de més de setanta obres, elogiat per la premsa independent i la daga intel·ligent.
Es diu que hi ha sis Ouvertures entre elles; una obra descriptiva: les grans maniobres i una obra en un sol acte: el retorn del Coscritto; Aquestes composicions van ser rebudes com a prediccions feliços per a l'art musical dramàtic.
 
 
57.350

modificacions

Menú de navegació