Vés al contingut

Circuit automobilístic: diferència entre les revisions

m
neteja d'infotaules de circuits i altres canvis menors
m (Robot inserta {{Autoritat}})
m (neteja d'infotaules de circuits i altres canvis menors)
 
En una carrera de regularitat en circuit, els corredors han de girar al circuit en un temps el més prop possible a l'estipulat pels organitzadors. En les competicions de derrapades, els pilots han de conduir al voltant del circuit a la major velocitat però descrivint un derrapatge el més ampli possible i el més proper possible als límits del traçat. En la resta de les disciplines, els participants han de completar una quantitat de voltes establerta en el menor temps possible, o bé girar la major quantitat de voltes possible en un temps donat.
 
 
== Tipus de circuits ==
* '''Boxes, pits o garatges''': Zona on els equips de mecànics preparen i arreglen els vehicles i planifiquen la competició. Generalment estan col·locats paral·lels a la recta principal del circuit, i s'uneixen a la pista per un camí d'entrada i sortida de boxes. En algunes competicions, els pilots poden entrar als boxes per a reparar el vehicle, canviar les rodes i omplir el dipòsit de combustible.
* '''Graderies''': Zona al voltant de la pista on el públic pot veure la competició. Poden ser llomes naturals o tribunes, i la gent es pot quedar dreta (pelouse) o seure (tribuna).
 
 
== Tipus de corbes ==
2.456.049

modificacions