Paratge natural municipal: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «La figura legal de '''Paratge Natural Municipal''' ve contemplada en la llei 11/94 de 27 de desembre sobre Espais Naturals Protegits de la Comunitat Valencia...».
 
Línia 10: Línia 10:
* [http://www.gva.es/jsp/portalgv.jsp?br=2&re=1&co=es-ES&chflash=true&force=si Conselleria de Territori i Habitatge]
* [http://www.gva.es/jsp/portalgv.jsp?br=2&re=1&co=es-ES&chflash=true&force=si Conselleria de Territori i Habitatge]


[[Categoria:Espai Naturals del País Valencià| ]]
[[Categoria:Espai naturals del País Valencià| ]]


[[es:Paraje Natural Municipal]]
[[es:Paraje Natural Municipal]]

Revisió del 18:04, 4 maig 2008

La figura legal de Paratge Natural Municipal ve contemplada en la llei 11/94 de 27 de desembre sobre Espais Naturals Protegits de la Comunitat Valenciana on es defineixen com àrees naturals que pel seu interés en l'àmbit local mereixen ser objecte de protecció.

La declaració d'un P.N.M. correspon al Govern Valencià, però la gestió recau sobre els ajuntaments promotors. S'encarrega de la mateixa un Consell de Participació on estàn representats la Generalitat, l'Ajuntament, propietaris i altres agents socials o econòmics implicats. Aquest consell té caràcter consultiu, col·laborador i asesor. La declaració d'aquest nivell de protecció implica que en el paratge sols es permetran els usos i les activitats que siguen compatibles amb els recursos i valors que en motiven la declaració i que es concreten en el Pla especial corresponent. L’aprovació d’aquest Pla especial serà simultània a la declaració. En tots els casos la utilització urbanística dels terrenys resta exclosa.

Enllaços interns

Enllaços externs