Pygoscelis: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Robot normalitza infotaula d'ésser viu
m Format d'enllaços per facilitar l'edició
Línia 6: Línia 6:
* ''[[Pygoscelis papua]]''
* ''[[Pygoscelis papua]]''
}}
}}
'''''Pygoscelis''''' és un dels 6 [[gènere (biologia)|gènere]]s d'[[aus]] de la [[família (biologia)|família]] dels [[esfeníscid]]s (''Spheniscidae''), única de l'[[ordre (biologia)|ordre]] dels '''esfenisciformes''' (''[[Sphenisciformes]]''). Està formada per tres [[espècie]]s de petits pingüins sense cresta, de l'[[Regió antàrtica|antàrtic]] i subantàrtic. Fan 70 – 80 cm de llargària, negres per sobre i blancs per sota, amb les potes de color carn.
'''''Pygoscelis''''' és un dels 6 [[gènere (biologia)|gènere]]s d'[[aus]] de la [[família (biologia)|família]] dels [[esfeníscid]]s (''Spheniscidae''), única de l'[[ordre (biologia)|ordre]] dels '''esfenisciformes''' (''[[Sphenisciformes]]''). Està formada per tres [[espècies]] de petits pingüins sense cresta, de l'[[Regió antàrtica|antàrtic]] i subantàrtic. Fan 70 – 80 cm de llargària, negres per sobre i blancs per sota, amb les potes de color carn.


==Llista d'espècies==
==Llista d'espècies==

Revisió del 10:46, 11 oct 2019

Infotaula d'ésser viuPygoscelis Modifica el valor a Wikidata

Pingüí de cara blanca Modifica el valor a Wikidata
Taxonomia
Super-regneEukaryota
RegneAnimalia
FílumChordata
ClasseAves
OrdreSphenisciformes
FamíliaSpheniscidae
GènerePygoscelis Modifica el valor a Wikidata
Wagler, 1832
Espècies

Pygoscelis és un dels 6 gèneres d'aus de la família dels esfeníscids (Spheniscidae), única de l'ordre dels esfenisciformes (Sphenisciformes). Està formada per tres espècies de petits pingüins sense cresta, de l'antàrtic i subantàrtic. Fan 70 – 80 cm de llargària, negres per sobre i blancs per sota, amb les potes de color carn.

Llista d'espècies

Se n'han descrit tres espècies:

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Pygoscelis