Diferència entre revisions de la pàgina «Usuari Discussió:Golls»

Salta a la navegació Salta a la cerca
:Amb tot, en el cas ''aiubí/aiúbida/ayyubí'' el canvi que vaig fer va ser per ajustar més la forma a l'entrada a la qual remetia, [[Dinastia aiúbida|aiúbida]]. La discordança entre criteris de transcripció i entre les dos entrades en una mateixa obra, si no està explicat, em sembla que induïx a confusió.
: T'agraïxc el comentari. Espere haver-me explicat un poc millor. --[[Usuari:Golls|Golls]] ([[Usuari Discussió:Golls#top|disc.]]) 12:25, 14 gen 2020 (CET)
::De fet no vaig exposar-te la meva opinió, sinó el que diu l'IEC sobre l'ús de les majúscules i minúscules ([http://criteria.espais.iec.cat/files/2014/09/3-1-2_Regles-de-maj%C3%BAscules-i-min%C3%BAscules-amb-%C3%ADndex_01-bis.pdf aquí])(que veig que es contradiu amb la Viquipèdia, cosa que s'hauria de repassar). Cal dir que a la Viquipèdia li encanten les majúscules, pel meu gust amb una interpretació exagerada i sense sentit de la norma i segurament per influència de l'anglès, però això evidentment és una opinió. Sobre el cas dels aiúbides, si detectes certa incoherència, es pot anar corregint per unificar sota una única forma, és lent, però es pot fer. --[[Usuari:CarlesVA|CarlesVA]] ([[Usuari Discussió:CarlesVA|parlem-ne]]) 07:47, 15 gen 2020 (CET)
27.587

modificacions

Menú de navegació