Aerotèrmia: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Revertides les edicions de Rebot. Si penseu que és un error, deixeu un missatge a la meva discussió.
Etiqueta: Reversió
m neteja i estandardització de codi
Línia 6: Línia 6:
== Referències ==
== Referències ==
{{Referències}}
{{Referències}}

[[Categoria:Energies renovables]]
[[Categoria:Energies renovables]]

Revisió del 12:42, 15 març 2020

L'aerotèrmia és una energia de fonts renovables que treu profit de l'energia continguda a l'aire que ens envolta per tal d'utilitzar-la per a diferents finalitats. A pricipis del segle XXI l'aerotèrmia es pot utilitzar per a produir aigua calenta sanitària i també per a climatitzar habitatges o espais tancats.[1]

Gràcies al fet que l'energia que conté l'aire de manera natural, en forma de temperatura, és disponible i virtualment inesgotable, ja que és capaç de regenerar-se per mitjans naturals (escalfament per l'energia del sol), es pot considerar l'aerotèrmia com a una energia renovable. Utilitzant aquesta energia s'aconsegueix produir calor i aigua calenta de manera menys contaminant, ja que no cal utilitzar combustibles fòssil.

Referències

  1. Fuentes-Bargues, José Luis; Fuentes-Bargues, Daniel; Sanchis-Llopis, Aurelio; Verdejo-López, Yolanda «LA AEROTERMIA COMO ALTERNATIVA A LA CONTRIBUCIÓN SOLAR PARA AGUA CALIENTE SANITARIA (ACS) EN EDIFICACIÓN TERCIARIA» (en castellà). 21th International Congress on Project Management and Engineering [Cádiz], 12-07-2017, pàg. 1383-1394.