Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Estructura d'un article»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Espais als encapçalaments
(arregle enllaços que no funcionaven)
m (Espais als encapçalaments)
 
==Seccions del cos de l'article==
=== Encapçalaments i seccions===
:''Vegeu [[Viquipèdia:llibre d'estil#Organització de les seccions]]''
Els encapçalaments són els títols de les seccions i subseccions, situats en la seva part superior i delimitant-les. Les seccions i subseccions molt curtes o molt llargues donen un aspecte desendreçat a l'article i dificulten el seu desenvolupament. Els encapçalaments ajuden a fer un article més entenedor, i es mostren a la taula de continguts suposant un índex de l'article.
'''Format:''' Llista puntejada normalment en ordre alfabètic. És recomanable utilitzar el format de les plantilles {{tl|Ref-llibre}} o {{tl|Ref-publicació}}.
 
=== Enllaços externs===
{{principal|Viquipèdia:Enllaços externs}}
'''Contingut:''' Una llista de llocs web pertinents i recomanats que no s'han utilitzat com a font. Els enllaços externs utilitzats com a font s'haurien de llistar en la secció de "Referències" i no duplicar-los aquí.
'''Format:''' Els enllaços externs s'haurien de mostrar en una llista puntejada amb una breu descripció de l'enllaç i cap línia en blanc entre elements. Per convenció, el lloc web oficial del tema de l'article ha de ser el primer enllaç de la llista. En cas que l'enllaç no correspongui a la pàgina principal del lloc web, es pot utilitzar el format de la plantilla {{tl|Ref-web}}.
 
=== Enllaços a projectes germans===
Els enllaços als [[Fundació Wikimedia|projectes germans de Wikimedia]] ([[Wikimedia Commons|Commons]], [[Viccionari]], [[Viquidites]], [[Viquiespècies]], [[Viquillibres]], [[Viquinotícies]], [[Viquitexts]]) haurien d'aparèixer al final de l'article, al començament de l'última secció complementària, normalment la secció d'Enllaços externs si existeix.
 
1.700.939

modificacions

Menú de navegació