Mar de la Reina Victòria: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Pàgina nova, amb el contingut: «{{indret}} El '''mar de la Reina Victòria''' és un cos d'aigua de l'oceà Àrtic, que s'estén des del nord-est de Svalbard fins al nord-oest de la...».
 
m Preposició correcta
Línia 1: Línia 1:
{{indret}}
{{indret}}
El '''mar de la Reina Victòria''' és un cos d'aigua de l'[[oceà Àrtic]], que s'estén des del nord-est de [[Svalbard]] fins al nord-oest de la [[Terra de Francesc Josep]].<ref>[http://www.geographic.org/geographic_names/name.php?uni=-3394862&fid=5882&c=svalbard Queen Victoria Sea: Svalbard]</ref> Bona part de l'any es troba cobert de [[gel]].<ref>''Geographical Dictionary of the World'', p. 1510</ref> Duu el nom en honor a la [[Victòria I del Regne Unit|reina Victòria del Regne Unit]].
El '''mar de la Reina Victòria''' és un cos d'aigua de l'[[oceà Àrtic]], que s'estén des del nord-est de [[Svalbard]] fins al nord-oest de la [[Terra de Francesc Josep]].<ref>[http://www.geographic.org/geographic_names/name.php?uni=-3394862&fid=5882&c=svalbard Queen Victoria Sea: Svalbard]</ref> Bona part de l'any es troba cobert de [[gel]].<ref>''Geographical Dictionary of the World'', p. 1510</ref> Duu el nom en honor de la [[Victòria I del Regne Unit|reina Victòria del Regne Unit]].


Les illes [[Kvitøya]] i l'[[Illa Victòria (Rússia)|illa Victòria]] es troben al límit sud d'aquest mar. Al sud hi ha el [[mar de Barents]].
Les illes [[Kvitøya]] i l'[[Illa Victòria (Rússia)|illa Victòria]] es troben al límit sud d'aquest mar. Al sud hi ha el [[mar de Barents]].

Revisió del 15:37, 13 ago 2020

Infotaula de geografia físicaMar de la Reina Victòria
Imatge
TipusMar Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaRússia Modifica el valor a Wikidata
Map
 81° 30′ N, 38° 00′ E / 81.5°N,38°E / 81.5; 38

El mar de la Reina Victòria és un cos d'aigua de l'oceà Àrtic, que s'estén des del nord-est de Svalbard fins al nord-oest de la Terra de Francesc Josep.[1] Bona part de l'any es troba cobert de gel.[2] Duu el nom en honor de la reina Victòria del Regne Unit.

Les illes Kvitøya i l'illa Victòria es troben al límit sud d'aquest mar. Al sud hi ha el mar de Barents.

Referències

  1. Queen Victoria Sea: Svalbard
  2. Geographical Dictionary of the World, p. 1510