Lars Jonsson (il·lustrador): diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
{{Infotaula de persona}}
{{Infotaula de persona}}
'''Lars Jonsson''' ([[22 d'octubre]] del [[1952]] a [[Estocolm]]) és un [[il·lustrador]] [[ornitològic]] i [[il·lustrador botànic|botànic]] [[Suècia|suec]] que viu a [[Hamra (Gotland)|Hamra]], al sud de l'illa sueca de [[Gotland]]. Ha dibuixat il·lustracions per a nombroses obres de referència, incloent-hi guies d'identificació d'espècies. La seva passió per la natura des de la [[infància]] el conduí a fer-se pintor de la natura. A l'edat de 15 anys inaugurà la seva primera exposició al [[Museu d'Història Natural d'Estocolm]]. El 2002 fou fet [[doctor honoris causa|doctor ''honoris causa'']] per la [[Universitat d'Uppsala]].
'''Lars Jonsson''' ([[22 d'octubre]] del [[1952]] a [[Estocolm]]) és un [[il·lustrador]] [[ornitològic]] i [[il·lustrador botànic|botànic]] [[Suècia|suec]] que viu a [[Hamra (Gotland)|Hamra]], al sud de l'illa sueca de [[Gotland]]. Ha dibuixat il·lustracions per a nombroses obres de referència, incloent-hi guies d'identificació d'espècies. La seva passió per la natura des de la [[infància]] el conduí a fer-se pintor de la natura. A l'edat de 15 anys inaugurà la seva primera exposició al [[Museu d'Història Natural d'Estocolm]]. El 2002 fou fet [[doctor honoris causa|doctor ''honoris causa'']] per la [[Universitat d'Uppsala]]. Treballa en plena natura, observant els seus subjectes mitjançant una [[ullera de llarga vista]]. A més de pintar [[pintura a l'oli|olis]] i [[aquarel·les]], realitza [[litografies]].


== Referències ==
== Referències ==

Revisió del 15:45, 13 ago 2020

Infotaula de personaLars Jonsson

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement22 octubre 1952 Modifica el valor a Wikidata (71 anys)
Estocolm (Suècia) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópintor, il·lustrador botànic, il·lustrador, ornitòleg Modifica el valor a Wikidata
Activitat1972 Modifica el valor a Wikidata –  2014 Modifica el valor a Wikidata
Premis

Musicbrainz: f8216280-9090-4c35-9547-c287db82fe78 Modifica el valor a Wikidata

Lars Jonsson (22 d'octubre del 1952 a Estocolm) és un il·lustrador ornitològic i botànic suec que viu a Hamra, al sud de l'illa sueca de Gotland. Ha dibuixat il·lustracions per a nombroses obres de referència, incloent-hi guies d'identificació d'espècies. La seva passió per la natura des de la infància el conduí a fer-se pintor de la natura. A l'edat de 15 anys inaugurà la seva primera exposició al Museu d'Història Natural d'Estocolm. El 2002 fou fet doctor honoris causa per la Universitat d'Uppsala. Treballa en plena natura, observant els seus subjectes mitjançant una ullera de llarga vista. A més de pintar olis i aquarel·les, realitza litografies.

Referències