Viquipèdia:Viquimarató Patrimoni Granollers: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
 
Línia 24: Línia 24:
* [[Usuari:Desafinat|Desafinat]]
* [[Usuari:Desafinat|Desafinat]]
* [[Usuari:Arxiu Municipal de Granollers|Arxiu Municipal de Granollers]]
* [[Usuari:Arxiu Municipal de Granollers|Arxiu Municipal de Granollers]]
* [[Usuari:Amadalvarez|Amadalvarez]]


== Enllaços externs ==
== Enllaços externs ==

Revisió del 13:10, 7 set 2020

La Porxada és un dels elements patrimonials més coneguts de Granollers

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, que se celebren els dies 9, 10 i 11 d'octubre de 2020, l'Arxiu Municipal de Granollers i les Biblioteques de Granollers, amb l'ajut d'Amical Viquipèdia han co-organitzat una viquimarató per millorar els articles de la Viquipèdia sobre el patrimoni arquitectònic de la capital del Vallès Oriental. L'arxiu i les biblioteques posaran a l'abast dels viquipedistes voluntaris els materials que permetin ampliar continguts sobre el patrimoni granollerí perquè puguin ampliar la informació que recull aquesta enciclopèdia en línia.

El dissabte dia 10 d'octubre es farà una trobada entre els experts i els voluntaris a les instal·lacions de les dues biblioteques de la ciutat: de 10h a 14h a la Biblioteca Roca Umbert i de 16h a 20h a Can Pedrals. Els participants podran consultar bibliografia a les biblioteques i accedir als continguts on-line de l'arxiu, tan pel que fa a imatges com a documents textuals.

Jornades Europees de Patrimoni

El Consell d'Europa va crear les Jornades l'any 1991 i, des d'aleshores, cada cop són més els països europeus que organitzen anualment activitats durant tot un cap de setmana de setembre o octubre. Catalunya s'hi va adherir des de la primera edició.

Ajuntaments, entitats i agrupacions culturals locals d'arreu d'Europa són els encarregats d'organitzar les activitats amb un clar objectiu: facilitar els recursos necessaris per descobrir i viure el patrimoni cultural, concebut com un bé comú tant a nivell local com a nivell europeu.

Tallers, visites guiades, activitats pedagògiques, teatralitzacions,... ens ofereixen l'oportunitat de conèixer el nostre patrimoni i aprendre d'una manera propera i imaginativa.

Viquimaratons

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un Lloc -sovint una biblioteca- per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia.

Ajuda

Participants

Us podeu inscriure editant aquesta pàgina i enllaçant al vostre perfil de Viquipèdia:

Enllaços externs