Diferència entre revisions de la pàgina «Divina Misericòrdia»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
estandarditzant codi encapçalaments i llistes
m (neteja i estandardització de codi)
m (estandarditzant codi encapçalaments i llistes)
 
Aquesta devoció consta de l'oració de la corona o [[coroneta de la Divina Misericòrdia]], el missatge de la Divina Misericòrdia, la imatge de la Divina Misericòrdia o de Jesús misericordiós, la Festa de la Divina Misericòrdia i l'hora de la misericòrdia. A més, cal afegir les obres de misericòrdia cap als altres.
 
== Missatge de la Divina Misericòrdia ==
Santa Faustina va escriure en el seu diari les següents paraules de Jesús on descriu les característiques de la seva misericòrdia:
 
*"Els rajos de llum de la imatge representen la sang i l'aigua que van brollar del més íntim de la meva misericòrdia, quan a la creu el meu cor va ser obert amb la llança. El raig blanc representa l'aigua, que justifica les ànimes, i el vermell la sang, que és la vida de les ànimes... Feliç serà qui visqui sota la seva ombra, ja que la mà de la Justícia divina no arribarà a tocar-lo".
 
== Festa de la Divina Misericòrdia o Diumenge de la Divina Misericòrdia ==
La Festa de la Divina Misericòrdia és el primer diumenge després del diumenge de Resurrecció. Jesús va prometre a Santa Faustina la seva misericòrdia i el perdó total dels pecats a qui aquell dia es confessi i rebi la comunió. Aquesta festa ha estat declarada oficial a la litúrgia per l'Església.
 
1.996.113

modificacions

Menú de navegació