Subregió del Tâmega: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m neteja i estandardització de codi
m Tipografia
Línia 1: Línia 1:
{{Infotaula geografia política}}
{{Infotaula geografia política}}
'''Tâmega''' és una subregió estadística portuguesa, part de la [[Regió del Nord (Portugal)|Regió Nord]]. El seu principal núcleo és integrat al [[Districte de Porto]], però també inclou concelhos del [[Districte de Braga]], del [[Districte de Vila Real]], del [[Districte de Viseu]] i del [[Districte d'Aveiro]]. Limita al nord amb [[Subregió de l'Ave|Ave]] i [[Alt Trás-os-Montes]], a l'est amb [[Subregió del Douro|Douro]], a sud amb [[Dão-Lafões]] i [[Entre Douro e Vouga]] i a l'oest amb [[Gran Porto]]. Àrea: 2629 km². Població (2001): 551 301.
'''Tâmega''' és una subregió estadística portuguesa, part de la [[Regió del Nord (Portugal)|Regió Nord]]. El seu principal núcleo és integrat al [[Districte de Porto]], però també inclou concelhos del [[Districte de Braga]], del [[Districte de Vila Real]], del [[Districte de Viseu]] i del [[Districte d'Aveiro]]. Limita al nord amb [[Subregió de l'Ave|Ave]] i [[Alt Trás-os-Montes]], a l'est amb [[Subregió del Douro|Douro]], a sud amb [[Dão-Lafões]] i [[Entre Douro e Vouga]] i a l'oest amb [[Gran Porto]]. Àrea: 2629 km². Població (2001): 551 301.


Comprèn 15 ''concelhos'':
Comprèn 15 ''concelhos'':

Revisió del 17:59, 10 oct 2020

Plantilla:Infotaula geografia políticaSubregió del Tâmega

Localització
Modifica el valor a Wikidata Map
 41° N, 8° O / 41°N,8°O / 41; -8
EstatPortugal
NUTS 1Portugal Continental
Regióregió del Nord Modifica el valor a Wikidata
CapitalAmarante Modifica el valor a Wikidata
Codi NUTSPT115 Modifica el valor a Wikidata

Tâmega és una subregió estadística portuguesa, part de la Regió Nord. El seu principal núcleo és integrat al Districte de Porto, però també inclou concelhos del Districte de Braga, del Districte de Vila Real, del Districte de Viseu i del Districte d'Aveiro. Limita al nord amb Ave i Alt Trás-os-Montes, a l'est amb Douro, a sud amb Dão-Lafões i Entre Douro e Vouga i a l'oest amb Gran Porto. Àrea: 2629 km². Població (2001): 551 301.

Comprèn 15 concelhos: