Stanford University Press: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Jey (discussió | contribucions)
Cap resum de modificació
m .
Línia 1: Línia 1:
{{infotaula organització}}
{{infotaula organització}}
La '''Stanford University Press''' és una [[editorial]] de la [[Universitat de Stanford]]. En [[1892]], una empresa editorial independent es va establir a la universitat. La primera vegada que es va utilitzar el nom "Stanford University Press" en la impressió d'un llibre fou el [[1895]]. El [[1917]], la universitat va comprar la impremta-editorial fent-ne una divisió de Stanford
La '''Stanford University Press''' és una [[editorial]] de la [[Universitat de Stanford]]. En [[1892]], una empresa editorial independent es va establir a la universitat. La primera vegada que es va utilitzar el nom "Stanford University Press" en la impressió d'un llibre fou el [[1895]]. El [[1917]], la universitat va comprar la impremta-editorial fent-ne una divisió de Stanford.


El 1999, la impremta va esdevenir una divisió de la [[Stanford University Library]]. Publica uns 130 llibre per any, i actualment està ubicada a [[Page Mill Road]] al [[Stanford Research Park]] al sud-est del ''campus'' de Stanford.
El 1999, la impremta va esdevenir una divisió de la [[Stanford University Library]]. Publica uns 130 llibre per any, i actualment està ubicada a [[Page Mill Road]] al [[Stanford Research Park]] al sud-est del ''campus'' de Stanford.

Revisió del 10:11, 11 oct 2020

Infotaula d'organitzacióStanford University Press
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipuseditorial
editorial universitària
editorial de llibres Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1892
Activitat
Membre deAssociation of American University Presses
Association of American Publishers (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Part deUniversitat de Stanford Modifica el valor a Wikidata

Lloc websup.org Modifica el valor a Wikidata
Facebook: stanforduniversitypress Twitter (X): stanfordpress Youtube: UCmd8xj7yu0WGeLRqL39UjLA Modifica el valor a Wikidata

La Stanford University Press és una editorial de la Universitat de Stanford. En 1892, una empresa editorial independent es va establir a la universitat. La primera vegada que es va utilitzar el nom "Stanford University Press" en la impressió d'un llibre fou el 1895. El 1917, la universitat va comprar la impremta-editorial fent-ne una divisió de Stanford.

El 1999, la impremta va esdevenir una divisió de la Stanford University Library. Publica uns 130 llibre per any, i actualment està ubicada a Page Mill Road al Stanford Research Park al sud-est del campus de Stanford.

Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Stanford University Press