Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Línia 56: Línia 56:
* {{Objecció}} Amb una senzilla recerca per Internet es troben moltes referències de clients de Lamosca i dels seus dissenys, així com dades comercials com a empresa. L'article està obsolet i sembla més promocional que no pas una altra cosa, però això no vol dir que no sigui una empresa real i actual, com tantes que hi ha a la Viquipèdia. <font face="Segoe Print"><font color="#0028BD">Jmrebes</font></font> [[Usuari discussió:Jmrebes|(discussió)]] 08:33, 23 nov 2020 (CET)
* {{Objecció}} Amb una senzilla recerca per Internet es troben moltes referències de clients de Lamosca i dels seus dissenys, així com dades comercials com a empresa. L'article està obsolet i sembla més promocional que no pas una altra cosa, però això no vol dir que no sigui una empresa real i actual, com tantes que hi ha a la Viquipèdia. <font face="Segoe Print"><font color="#0028BD">Jmrebes</font></font> [[Usuari discussió:Jmrebes|(discussió)]] 08:33, 23 nov 2020 (CET)
* {{Objecció}} {{resposta a|Jmrebes}} netejat l'article i afegit refs.--[[Usuari:Flamenc|Flamenc]] ([[Usuari Discussió:Flamenc|disc.]]) 12:55, 23 nov 2020 (CET)
* {{Objecció}} {{resposta a|Jmrebes}} netejat l'article i afegit refs.--[[Usuari:Flamenc|Flamenc]] ([[Usuari Discussió:Flamenc|disc.]]) 12:55, 23 nov 2020 (CET)
**Moltes gràcies, {{Ping|Flamenc}}, ara més que abans "objecció". <font face="Segoe Print"><font color="#0028BD">Jmrebes</font></font> [[Usuari discussió:Jmrebes|(discussió)]] 13:20, 23 nov 2020 (CET)
*
*

Revisió del 14:20, 23 nov 2020

Drecera:
VP:EP/P
  • Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.




Raúl Úbeda López

Pàgina: Raúl Úbeda López (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Raúl Úbeda López · Raúl Úbeda López en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Si el requisit és el d'haver editat dos llibres no autopublicats, no el compleix: https://editorialcirculorojo.com Pau Cabot · Discussió 20:23, 19 nov 2020 (CET)[respon]
Comentari Comentari Molt cert, tenia dubtes sobre aquesta editorial.--Docosong (disc.) 22:04, 19 nov 2020 (CET)[respon]

Lamosca

Pàgina: Lamosca (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Lamosca · Lamosca en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

  • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 23:03, 22 nov 2020 (CET) (proponent)[respon]
  • A favorA favor Suport Si bé estic d'acord amb el proponent, considero que s'hauria de fer-ho per supressió ràpida. KajenCAT (disc.) 23:31, 22 nov 2020 (CET)[respon]
    • Comentari Comentari No veig per què un article que es va crear fa sis anys i mig s'hagi de suprimir per la via ràpida. Per cert, el nom de l'article està malament, no és pas "La mosca" sinó "Lamosca", en una única paraula.Jmrebes (discussió) 08:33, 23 nov 2020 (CET)[respon]
    • @KajenCAT: Segur, que l'article tal com era no era gaire bo. (Era fet per un usuari que només ha fet aquest únic article, probablement una persona molt a prop de la entitat.) Hem de fer la distinció entre un article dolent i l'admissibilitat. Per a una supressió ràpida caldria més: copiat-enganxat amb infracció als drets d'autors, insults, text no significatiu, incitació a activitats il·legals, racisme flagrant,… En tots els altres casos, hem de suposar la bona fe de qui ha fet l'article dolent. Penso que he pogut afegir refs, reemplaçar intensions per fets que justifiquen l'admissibilitat, treure el típic blabla màrqueting. Per exemple, s'hi escrivia «Intenten creas [sic] el seu propi llenguatge gràfic […]», el que és d'una banalitat total. Quina agència gràfica no voldria fer això? Si pots mirar els canvis, et seria molt agradat. Trobo que ‘esborrar’ sempre és la última solució, a utilitzar amb màxima moderació, quan no hi ha cap altre remei. Quan cal, cal, però al meu parer, aquí no cal pas.--Flamenc (disc.) 12:55, 23 nov 2020 (CET)[respon]
  • Objecció Objecció Amb una senzilla recerca per Internet es troben moltes referències de clients de Lamosca i dels seus dissenys, així com dades comercials com a empresa. L'article està obsolet i sembla més promocional que no pas una altra cosa, però això no vol dir que no sigui una empresa real i actual, com tantes que hi ha a la Viquipèdia. Jmrebes (discussió) 08:33, 23 nov 2020 (CET)[respon]
  • Objecció Objecció @Jmrebes: netejat l'article i afegit refs.--Flamenc (disc.) 12:55, 23 nov 2020 (CET)[respon]