Diferència entre revisions de la pàgina «Colin Carr»

Salta a la navegació Salta a la cerca
354 bytes afegits ,  fa 3 mesos
cap resum d'edició
Carr és professor de violoncel a la [[Royal Academy of Music]] de Londres. Va ensenyar al "New England Conservatory" de Boston durant 16 anys abans d'incorporar-se a la facultat de la Royal Academy.<ref name="Carr, I">Eriksson, Erik. "Biography: Colin Carr". Allmusic. Retrieved 4 May 2010.</ref> També està afiliat a la Universitat Estatal de Nova York a Stony Brook. Carr ha guanyat nombrosos premis internacionals de prestigi, incloent el Primer Premi al Concurs de Naumburg, el Premi Memorial [[Gregor Piatigorsky]], el Segon Premi al Concurs Internacional de Violoncel de Rostropovich i el Concurs d'artistes "Young Concert".
 
Carr va començar a tocar als cinc anys i va estudiar amb [[Maurice Gendron]]. També va assistir a l'escola [[Yehudi Menuhin]]. AnteriormentA vamitjans tocardels elanys violoncelsetanta, StradivariCollin 'MarquisCarr estava entre un grup de Corberon',violoncel·listes tocatbritànics anteriormenten percomençament ([[ZaraRaphael NelsovaWallfisch]], i[[Marius ara interpretat perMay]], [[Steven Isserlis]], i[[Robert propietatCohen]], de[[Alexander laBaillie]], [[RoyalJulian AcademyLloyd of MusicWebber]].) Araque toca un violoncel venecià fabricats'esforçaven per Matteoomplir Goffriller.<refel name="Carr,buit II">http://www.cello.org/Newsletter/Articles/carr/carr.htm</ref>deixat Viu ambper la sevaterrible dona,malaltia Caroline,de ila tresinsubstituïble fills,[[Jacqueline Clifford,du FrankiePré]]. i Anya, en una masia del segle XVII fora d'Oxford, Anglaterra.
 
Anteriorment va tocar el violoncel Stradivari 'Marquis de Corberon', tocat anteriorment per [[Zara Nelsova]] i ara interpretat per Steven Isserlis, i propietat de la [[Royal Academy of Music]]. Ara toca un violoncel venecià fabricat per Matteo Goffriller.<ref name="Carr, II">http://www.cello.org/Newsletter/Articles/carr/carr.htm</ref> Viu amb la seva dona, Caroline, i tres fills, Clifford, Frankie i Anya, en una masia del segle XVII fora d'Oxford, Anglaterra.
 
== Referències ==
67.993

modificacions

Menú de navegació