Pygoscelis: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m estandarditzant codi encapçalaments i llistes
mCap resum de modificació
Línia 5: Línia 5:
* ''[[Pygoscelis papua]]''
* ''[[Pygoscelis papua]]''
}}
}}
'''''Pygoscelis''''' és un dels 6 [[gènere (biologia)|gèneres]] d'[[aus]] de la [[família (biologia)|família]] dels [[esfeníscid]]s (''Spheniscidae''), única de l'[[ordre (biologia)|ordre]] dels '''esfenisciformes''' (''[[Sphenisciformes]]''). Està formada per tres [[espècies]] de petits pingüins sense cresta, de l'[[Regió antàrtica|antàrtic]] i subantàrtic. Fan 70 – 80 cm de llargària, negres per sobre i blancs per sota, amb les potes de color carn.
'''''Pygoscelis''''' és un dels sis gèneres d'[[aus]] de la família dels [[esfeníscid]]s (''Spheniscidae''), única de l'[[ordre (biologia)|ordre]] dels '''esfenisciformes''' (''[[Sphenisciformes]]''). Està formada per tres [[espècies]] de petits pingüins sense cresta, de l'[[Regió antàrtica|antàrtic]] i subantàrtic. Fan 70 – 80 cm de llargària, negres per sobre i blancs per sota, amb les potes de color carn.


== Llista d'espècies ==
== Llista d'espècies ==

Revisió del 22:36, 30 des 2020

Infotaula d'ésser viuPygoscelis Modifica el valor a Wikidata

Pingüí de cara blanca Modifica el valor a Wikidata
Taxonomia
Super-regneEukaryota
RegneAnimalia
FílumChordata
ClasseAves
OrdreSphenisciformes
FamíliaSpheniscidae
GènerePygoscelis Modifica el valor a Wikidata
Wagler, 1832
Espècies

Pygoscelis és un dels sis gèneres d'aus de la família dels esfeníscids (Spheniscidae), única de l'ordre dels esfenisciformes (Sphenisciformes). Està formada per tres espècies de petits pingüins sense cresta, de l'antàrtic i subantàrtic. Fan 70 – 80 cm de llargària, negres per sobre i blancs per sota, amb les potes de color carn.

Llista d'espècies

Se n'han descrit tres espècies:

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Pygoscelis