Entesa pel Progrés Municipal: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
retocs
Línia 1: Línia 1:
[[Imatge:Jsalmeron_jfabrega2.jpg|thumb|right|Intervenció Jordi Fàbrega, president de l'Entesa pel Progrés Municipal a la 7ena Assemblea Nacional a Puig-Reig.]]
[[Imatge:Jsalmeron_jfabrega2.jpg|thumb|right|Intervenció Jordi Fàbrega, president de l'Entesa pel Progrés Municipal a la 7ena Assemblea Nacional a Puig-Reig.]]


L''''Entesa pel Progrés Municipal''' és una plataforma política de [[Catalunya]] que aglutina grups i candidatures municipalistes indepedents de l'anomenada "[[esquerra verda nacional]]". Es va organitzar com com a partit polític amb identitat jurídica pròpia, l'any [[1999]]. El mateix any es presenta per primera vegada a les eleccions municipals.
L''''Entesa pel Progrés Municipal''' és una plataforma política de [[Catalunya]] que aglutina grups i candidatures municipalistes independents de l'anomenada "[[esquerra verda nacional]]". Es va organitzar com com a partit polític amb identitat jurídica pròpia, l'any [[1999]]. El mateix any es presenta per primera vegada a les eleccions municipals.


Actualment, forma part de la coalició [[Iniciativa per Catalunya Verds]]-[[Esquerra Unida i Alternativa]]-Entesa pel Progrés Municipal, i té representació municipal en 67 pobles i 14 alcaldies, totes elles amb la marca pròpia d’Entesa pel Progrés Municipal.
Actualment, forma part de la coalició [[Iniciativa per Catalunya Verds]]-[[Esquerra Unida i Alternativa]]-Entesa pel Progrés Municipal, i té representació municipal en 67 pobles i 14 alcaldies, totes elles amb la marca pròpia d'Entesa pel Progrés Municipal.


==Enllaços externs==
*'''Enllaç extern:''' [http://www.entesa-municipal.cat/ Pàgina web de l'Entesa pel Progrés Municipal]
*[http://www.entesa-municipal.cat/ Pàgina web de l'Entesa pel Progrés Municipal]


[[Categoria:Partits polítics de Catalunya]]
[[Categoria:Partits polítics de Catalunya]]

Revisió del 09:34, 12 set 2008

Intervenció Jordi Fàbrega, president de l'Entesa pel Progrés Municipal a la 7ena Assemblea Nacional a Puig-Reig.

L'Entesa pel Progrés Municipal és una plataforma política de Catalunya que aglutina grups i candidatures municipalistes independents de l'anomenada "esquerra verda nacional". Es va organitzar com com a partit polític amb identitat jurídica pròpia, l'any 1999. El mateix any es presenta per primera vegada a les eleccions municipals.

Actualment, forma part de la coalició Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Entesa pel Progrés Municipal, i té representació municipal en 67 pobles i 14 alcaldies, totes elles amb la marca pròpia d'Entesa pel Progrés Municipal.

Enllaços externs