Cisma: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
m Bot: substitució automàtica de text (- gobern + govern , - es s + se s, - exitós + reeixit , - exitosa + reeixida , -ïnt +int, -ïsme +isme, -ïsta +ista, - derrotar als + derrotar els , - derrotar al + derrotar el , - per tal de que + per
Línia 1: Línia 1:
'''Cisma''' es una paraula que significa divisió , discòrdia entre els individus de una mateixa comunitat. Per antonomàsia es parla del Gran [[Cisma d'Occident]] referint-se a la ruptura del any [[1054]] i a la del període comprès entre [[1378]] i [[1417]], dates en que hi haguera una ruptura de l' Església oriental.
'''Cisma''' es una paraula que significa divisió , discòrdia entre els individus de una mateixa comunitat. Per antonomàsia es parla del Gran [[Cisma d'Occident]] referint-se a la ruptura del any [[1054]] i a la del període comprès entre [[1378]] i [[1417]], dates en què hi haguera una ruptura de l' Església oriental.


*[[Cisma d'Orient i Occident]]
*[[Cisma d'Orient i Occident]]

Revisió del 18:21, 4 oct 2008

Cisma es una paraula que significa divisió , discòrdia entre els individus de una mateixa comunitat. Per antonomàsia es parla del Gran Cisma d'Occident referint-se a la ruptura del any 1054 i a la del període comprès entre 1378 i 1417, dates en què hi haguera una ruptura de l' Església oriental.