Comunió completa: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
mCap resum de modificació
m Revertides les edicions de: Bestiasonica (discussió) fins l'última edició de: VolkovBot
Línia 1: Línia 1:
'''Comunió plena''' o '''comunió completa''' és un terme de l'[[eclesiologia]] cristiana per descriure la relació de la comunió de les doctrines essencials entre una comunitat cristiana i les altres o entre una comunitat i els individus. L'[[església catòlica romana]] i l'[[església ortodoxa oriental]] consideren que la comunió plena unifica les esglésies locals en una sola Església.
'''Comunió plena''' o '''Comunió completa''' és un terme de l'[[eclesiologia]] cristiana per descriure la relació de la comunió de les doctrines essencials entre una comunitat cristiana i les altres o entre una comunitat i els individus. L'[[Església Catòlica Romana]] i l'[[Església Ortodoxa Oriental]] consideren que la comunió plena unifica les esglésies locals en una sola Església.


[[Categoria:Celebracions cristianes]]
[[Categoria:cristianisme]]


[[bs:Sestrinske crkve]]
[[bs:Sestrinske crkve]]

Revisió del 03:10, 8 oct 2008

Comunió plena o Comunió completa és un terme de l'eclesiologia cristiana per descriure la relació de la comunió de les doctrines essencials entre una comunitat cristiana i les altres o entre una comunitat i els individus. L'Església Catòlica Romana i l'Església Ortodoxa Oriental consideren que la comunió plena unifica les esglésies locals en una sola Església.