Gens Cossútia: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: substitució automàtica de text: (- a el + al , - comboi + convoi , - extendre + estendre , - gairebe + gairebé , - nèixer + néixer , - tuberculosis + tuberculosi , - marrona + marró , - contrapes + contrapès , - de l'orde de +
m viquificant
Línia 1: Línia 1:
'''Gens Cossútia''' (''Cossutii'' o ''Cossutia gens'') fou una família romana de rang eqüestre de importància secundaria. Per una cita de [[Ciceró]] se suposa a la família originaria de la regió de ''Caesena'' ([[Cesena]]) a la [[Gàl·lia Cisalpina]]. Per les monedes consta que van portar els cognoms [[Maridià]] (''Maridianus'') i [[Sabula]].
'''Gens Cossútia''' (''Cossutii'' o ''Cossutia gens'') fou una família romana de [[cavaller romà|rang eqüestre]] de importància secundària. Per una cita de [[Ciceró]] se suposa a la família originaria de la regió de [[Cesena|''Caesena'']] a la [[Gàl·lia Cisalpina]]. Per les monedes consta que van portar els cognoms [[Maridià|''Maridianus'']] i [[Sabula]].


[[Categoria:Gens romanes|Cossútia]]
[[Categoria:Gens romanes|Cossútia]]

Revisió del 21:44, 8 nov 2008

Gens Cossútia (Cossutii o Cossutia gens) fou una família romana de rang eqüestre de importància secundària. Per una cita de Ciceró se suposa a la família originaria de la regió de Caesena a la Gàl·lia Cisalpina. Per les monedes consta que van portar els cognoms Maridianus i Sabula.