Eleccions al Parlament Europeu de 2004 (Portugal): diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m Robot: substitució automàtica de text: (- a el + al , - comboi + convoi , - extendre + estendre , - gairebe + gairebé , - nèixer + néixer , - tuberculosis + tuberculosi , - marrona + marró , - contrapes + contrapès , - de l'orde de +
m Robot: Reemplazo automático de texto (-[[Image: +[[Imatge:, -[[Category: +[[Categoria:, -{{DEFAULTSORT: +{{ORDENA:)
Línia 46: Línia 46:


==Gràfica==
==Gràfica==
[[Image:Euroelec04ptca.PNG|thumb|left]] Com es pot veure a la gràfica de l'esquerra, '''els partits més votats foren els d'esquerres''' (tots junts sumen més del 58% dels vots). La coalició de dretes ([[Força Portugal!]]), que era la llista del PPE i la del govern portuguès, va ser la perdedora ('''la dreta no superà el 35% dels vots''')
[[Imatge:Euroelec04ptca.PNG|thumb|left]] Com es pot veure a la gràfica de l'esquerra, '''els partits més votats foren els d'esquerres''' (tots junts sumen més del 58% dels vots). La coalició de dretes ([[Força Portugal!]]), que era la llista del PPE i la del govern portuguès, va ser la perdedora ('''la dreta no superà el 35% dels vots''')


[[Categoria:Política de Portugal]]
[[Categoria:Política de Portugal]]

Revisió del 23:29, 9 nov 2008

Aquests són els resultats de les eleccions europees del 2004 a Portugal:

Resultats

Partit polític Vots  % Eurodiputats
Partit Socialista Europeu
1 516 001
44.5%
12
Partit Popular Europeu*
1 132 769
33.3%
9
Coalició Democràtica Unitària* *
309 401
9.1%
2
Partit de l'Esquerra Europea
167 313
4.9%
1
Altres
279 298
8.2%
0
  • *La candidatura que "representaba" al Partit Popular europeu era una coalició entre el Partit Socialdemòcrata (membre del PPE) i pel Partit Popular (que no n'és membre), tot i aixó, com que el PSD té una base electoral molt major, es pot dir que la coalició representaba al PPE.

Gràfica

Com es pot veure a la gràfica de l'esquerra, els partits més votats foren els d'esquerres (tots junts sumen més del 58% dels vots). La coalició de dretes (Força Portugal!), que era la llista del PPE i la del govern portuguès, va ser la perdedora (la dreta no superà el 35% dels vots)