Vés al contingut

Usuari:Mcapdevila/Entrada: diferència entre les revisions

Creada per traducció de la pàgina «Input (computer science)»
Cap resum de modificació
(Creada per traducció de la pàgina «Input (computer science)»)
 
 
En [[Ciències de la computació|informàtica]], el terme '''input''' amb el significat general d''''entrada''' és proporcionar o donar alguna cosa a l'ordinador, és a dir, quan un ordinador o [[dispositiu d'entrada]] està rebent una ordre o un senyal de fonts externes, l'esdeveniment es coneix com a "entrada" a aquest dispositiu.
 
Alguns dispositius informàtics també es poden classificar com a dispositius d'entrada <ref>[https://www.bbc.co.uk/guides/zx8hpv4#zyxbgk7 Common input devices]</ref> perquè fem servir aquests dispositius per enviar instruccions a l'ordinador. Alguns exemples habituals de dispositius d'[[Entrada/sortida|'entrada i sortida]] <nowiki/>d'ordinador són:
 
* [[Ratolí (ordinador)|Ratolí]]
També alguns [[Maquinari|components de l'ordinador]] són components d'entrada a altres components, com el botó d'encesa d'un ordinador és un component d'entrada per al [[Unitat central de processament|processador]] o la font d'alimentació, perquè pren l'entrada de l'usuari i l'envia a altres components per a un posterior processament.
 
En molts llenguatges informàtics, la paraula clau "entrada" s'utilitza com a paraula clau o funció especial, com ara Visual Basic o [[Python]] . L'ordre "entrada" s'utilitza per donar a la màquina les dades que ha de processar. <ref>[https://docs.microsoft.com/en-us/previous-versions/visualstudio/visual-basic-6/aa243386(v=vs.60) Input Statement example in Visual Basic]</ref>
 
== Referències ==
<references />
{{Referències }}
[[Categoria:Entrada de dades]]
[[Categoria:Informàtica]]
162.127

modificacions