Vés al contingut

Usuari Discussió:Loupeter: diferència entre les revisions

Cap resum de modificació
Etiqueta: Disambiguation links
Hola, Loupeter. Et vaig escriure a la meva pàgina de discusió l'altre dia i encara no has dit res. Ho has llegit? https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:95.169.230.198#Loupeter
:Hola, Loupeter. Gràcies per respondre. Per la Sara Fernández jo no puc reanomenar. Ho pots fer tu i fas allò de la pàgina de desambiguació? Per Volodímir Vinnitxenko vaig posar que ja estava a Commons les dos vegades que vaig revertir. Quan les fotos no són necessa`ries i ja estan a Commons, es poden evitar. A més, estava en un altre idioma i amb un link a una altra Wikipedia. Per la infecció del mico, t'explico que tot l'article el vaig escriure jo sol, i era ell el que esborrava les coses que posava jo. I ara l'article necessita un update. Els enllaços en vermell es deixen sempre, no s'esborren. Ho diu el llibre d'estil. Les referències tampoc s'esborren. Per això et deia que per que no el bloquejaves per que fa moltes coses així de malament, sembla que tingui mala intenció. I també dius això de les accions vandàliques. Ho sé, perque fa anys que edito aquí i quan puc controlo els vàndals, reverteixo i aviso per que parin. Al matí a les classes i a la nit hi ha molts trols. Intento ajudar quan puc.
::Hola, permet-me insistir en el fet de la conveniència de que es registressis, ara edites amb la IP 95.169.237.103, et teu proveïdor d'internet canvia la IP, és l'habitual avui dia, i cada vegada que això passa també canvia la pàgina de discussió, perquè en el cas dels anònims està lligada a la IP. Ni tan sols puc saber del cert que estic responent a la mateixa persona. El registre et permetria fer coses que ara no pots com reanomenar un article, i tenir una comunicació molt més eficient amb els altres usuaris de la comunitat. Avui dia gairebé totes les imatges són a Commons, que una sigui necessària o no a un article és subjectiu, no és motiu per a revertir, tampoc un error de traducció, en aquest cas es marca o es corregeix. Que algú faci les coses malament possiblement només indica manca d'experiència, tots necessitem temps pera aprendre, és millor suposar bona fe i intentar ajudar-lo que escridassar-lo o suprimir el que fa. Valoro les teves aportacions i em sap greu que de vegades et perdi la impulsivitat, recorda que no estàs blocat, no és possible blocar totes les IPs del d'un proveïdor d'internet, per això no és molt efectiu blocar un anònim. Només hi ha un article que, fins d'aquí uns pocs dies, no podràs editar, però encara pots editar més de 700.000 i n'hi ha milers que tenen greus mancances, en tots el camps. Confio i desitjo que no es torni a repetir la guerra d'edicions, si us plau defuig l'enfrontament, pressuposa bona fe i si un altre intenta iniciar-lo demana ajuda en comptes de tornar-te. (he fet el que demanaves respecte a [[Sara Fernández]]). --[[Usuari:Loupeter|LouPeter]] ([[Usuari Discussió:Loupeter|discussió]]) 21:34, 25 maig 2022 (CEST)