Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Esborrar pàgines»

Salta a la navegació Salta a la cerca
==Proposta per a votar==
===Com fer una proposta===
:''Per a una guia ràpida vegeu [[Ajuda:Esborrar pàgines]]''.
*Els usuaris anònims o sense dret a vot podran fer propostes d'esborrament, si bé el seu vot no serà computat. Si la proposta és d'un anònim i al cap de dos dies la proposta no ha rebut cap vot favorable i sí algun de desfavorable es considerarà anul·lada.
*Es posarà al principi de la pàgina a esborrar una plantilla d'avís {{tl|esborrar1}} que redirigirà a una pàgina específica de discussió per a explicar els motius i valorar-los.
*Es posarà al final de la pàgina de discussió de propostes [[Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes]] la plantilla <nowiki>{{</nowiki>subst:[[Template:esborrar2|esborrar2]]|''pàgina''|''motiu''}} per crear uns apartats normalitzats. A ser possible, en el motiu s'exposarà la política o norma aplicable.
*En cas que una proposta estigui incompleta, sense motiu o sense firma d'un usuari vàlid, podrà ser anul·lada mentre no lali doni recolzisuport i la completi un usuari que compleixiacompleixi els requisits.
*És una bona pràctica no marcar aquestes edicions com a [[Ajuda:Edició menor|menors]] ja que poden passar inadvertides.
*És recomanable avisar l'editor principal de l'article en la seva pàgina de discussió. Per aquest propòsit es disposa de la plantilla <nowiki>{{</nowiki>subst:[[Plantilla:esborrar3|esborrar3]]|''pàgina''}}.
*En el moment de presentar una proposta d'esborrament, s'hi podran incloure diverses pàgines que es vulguin esborrar si estan relacionades i és convenient discutir-les conjuntament. Si qualsevol usuari discrepa amb d'aquest procediment i demana votar-les per separat, es procedirà a fer-ho així. Un cop presentada una proposta, no s'hi podran afegir més pàgines ni es podrà fusionar amb altres propostes per més que estiguin relacionades. Tots els articles que es vulguin votar conjuntament hauran d'aparèixer explícitament a la proposta i tots hauran de contenir la plantilla de proposats a eliminació.
 
===Discussió i votació de la proposta===
135.561

modificacions

Menú de navegació