Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Enllaços externs»

Salta a la navegació Salta a la cerca
nota prèvia: limitats i a la secció d'EE
(nota prèvia: limitats i a la secció d'EE)
{{Polítiques}}
La [[Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és|Viquipèdia no és un directori web]]. Però és adequat posar referències a informació complementària que hi hagi a Internet, especialment quan heu fet servir una pàgina web com a important font d’informació. Cap pàgina hauria de tenir únicament una col·lecció d'enllaços externs. La Viquipèdia prefereix sempre els enllaços interns, encara que sigui a articles inexistents, sobre els enllaços externs. Vegeu també [[m:When should I link externally]].
 
==Nota prèvia==
# Els enllaços externs normalment no s'haurien d'utilitzar en el cos de l'article. Poseu els enllaços apropiats a la secció "Enllaços externs" al [[Viquipèdia:Estructura d'un article|final de l'article]]. En alguns casos poden estar inclosos en una [[Viquipèdia:infotaules|infotaula]].
# Els enllaços de la secció "Enllaços externs" s'haurien de mantenir als mínims. Si no hi ha enllaços externs, o n'hi ha pocs, no és un motiu per afegir-ne.
# En la secció d'"Enllaços externs" eviteu enllaços diferents a múltiples pàgines del mateix lloc web i poseu l'enllaç principal.
# Aquesta directriu no és aplicable a les [[Viquipèdia:Citau les fonts|citacions de referències]] que surten a la secció de "Referències", o en alguns casos com "Notes".
# Aquesta directriu no és aplicable als [[Ajuda:Enllaços entre viquipèdies|enllaços a altres versions de la Viquipèdia]].
 
==Què enllaçar==

Menú de navegació