Vincenzo Maria Coronelli: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
+
m Cat
Línia 1: Línia 1:
'''Vicenzo Maria Coronelli''' ([[16 d'agost]] de [[1650]] – [[9 de desembre]] de [[1718]] fou un cosmògraf, [[cartògraf]] i enciclopedista conegut en particular pels seus [[globus]].
'''Vicenzo Maria Coronelli''' ([[16 d'agost]] de [[1650]] – [[9 de desembre]] de [[1718]]) fou un cosmògraf, [[cartògraf]] i enciclopedista conegut en particular pels seus [[globus]].


Coronelli fou membre de l'[[Ordre de Germans Menors]] i doctor en [[Teologia]] del [[Collegium San Bonaventura]] de [[Roma]]. Pot ser és millor conegut per els globus que construí. El [[1678]] Coronelli creà dos globus per el [[Duc de Parma]].
Coronelli fou membre de l'[[Ordre de Germans Menors]] i doctor en [[teologia]] del [[Collegium San Bonaventura]] de [[Roma]]. Possiblement sigui més ben conegut pels globus que construí. El [[1678]] Coronelli creà dos globus per al [[Duc de Parma]].

[[Categoria:Cartògrafs]]
[[Categoria:Italians]]

Revisió del 23:08, 10 març 2006

Vicenzo Maria Coronelli (16 d'agost de 16509 de desembre de 1718) fou un cosmògraf, cartògraf i enciclopedista conegut en particular pels seus globus.

Coronelli fou membre de l'Ordre de Germans Menors i doctor en teologia del Collegium San Bonaventura de Roma. Possiblement sigui més ben conegut pels globus que construí. El 1678 Coronelli creà dos globus per al Duc de Parma.