Centre de Dades astronòmiques d'Estrasburg: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
enllaç
m a
Línia 1: Línia 1:
{{inacabat}}
{{inacabat}}


El '''Centre de Dades astronòmiques d'[[Estrasburg]]''' en francès '''Centre de Données astronomiques de Strasbourg''' (abreujat: '''CDS''') és un centre de dades que recull i distribueix informació [[astronomia|astronòmic]]. Es va establir el [[1972]] sota el nom ''Centre de Données Stellaires''. Entre els serveis en línia que actualment presta el CDS es poden esmentar:
El '''Centre de Dades astronòmiques d'[[Estrasburg]]''' en francès '''Centre de Données astronomiques de Strasbourg''' (abreujat: '''CDS''') és un centre de dades que recull i distribueix informació [[astronomia|astronòmica]]. Es va establir el [[1972]] sota el nom ''Centre de Données Stellaires''. Entre els serveis en línia que actualment presta el CDS es poden esmentar:





Revisió del 23:24, 15 jul 2009

El Centre de Dades astronòmiques d'Estrasburg en francès Centre de Données astronomiques de Strasbourg (abreujat: CDS) és un centre de dades que recull i distribueix informació astronòmica. Es va establir el 1972 sota el nom Centre de Données Stellaires. Entre els serveis en línia que actualment presta el CDS es poden esmentar: