Diferència entre revisions de la pàgina «Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat per perills»

Salta a la navegació Salta a la cerca
va a medicina
(canviat)
(va a medicina)
 
{{Template:Inacabat}}
 
'''''Viquipèdia''''' conté articles en moltes [[llista de qüestions de medicina|qüestions relacionades amb la medicina]]; tanmateix <u>'''no es garanteix de cap manera'''</U> que cap dels articles sigui acurat. No hi ha absolutament cap garantia de que qualsevol declaració continguda en un article que toca matèries mèdiques sigui veritable, correcta o precisa. La majoria aclaparadora dels articles són escrits, en part o en la totalitat, per no professionals. Fins i tot si una declaració feta sobre medicina és ' ' acurada ' ', pot no ser-vos aplicable, o no tenir res a veure amb els vostres símptomes.
 
La informació mèdica proporcionada a '''''Viquipèdia''''' és, en el millor dels casos, d'una naturalesa general i no pot substituir al consell d'un ' ' ' metge professional '' (per exemple, un doctor/metge qualificat, infermer, farmacèutic, etcètera). '''''Viquipèdia''' no és un metge. ''
 
Cap dels col·laboradors individuals, operadors de sistema, desenvolupadors, patrocinadors de '''''Viquipèdia''''' ni qualsevulla lligat a '''''Viquipèdia''''' pot ser fet responsable en qualsevol sentit pels resultats o les conseqüències de qualsevol intent d'utilitzar o adoptar part de la informació presentada en aquest lloc web.
 
''''' Res a Wikipedia.org o inclòs com a part de qualsevol projecte de [[Wikimedia Foundation]] Inc., hauria de ser interpretat com a intent d'oferir o rendir una opinió mèdica o, en un altre sentit, comprometre's en la [[medicina|pràctica de la medicina]].'''''
 
Naturalment, us animam a col·laborar amb entrades sobre [[medicina]] o [[salut]] i podeu utilitzar els materials que es troben ací sota la [[Llicència de Documentació Lliure de GNU]].
 
[[categoria:exempció de responsabilitat]]
 
[[da:Wikipedia:Medicinske forbehold]]
[[de:Wikipedia:Hinweis Gesundheitsthemen]]
[[es:Wikipedia:Aviso Médico]]
[[nl:Wikipedia:Voorbehoud medische lemma's]]
[[pt:Wikipedia:Aviso Médico]]
[[ro:Wikipedia:Disclaimer medical]]
[[sv:Wikipedia:Medicinskt förbehåll]]
[[vi:Wikipedia:Ph%E1%BB%A7 nh%E1%BA%ADn y t%E1%BA%BF]]
[[zh-cn:Wikipedia:&#21307;&#23398;&#22768;&#26126;]]
10.154

modificacions

Menú de navegació