Carles Solà Belda: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
m no hi trobo mancances
Línia 1: Línia 1:
{{MF}}
{{Plantilla:Infobox economista
{{Plantilla:Infobox economista
|nom = Carles Solà Belda
|nom = Carles Solà Belda

Revisió del 03:07, 23 ago 2009

Infotaula de personaCarles Solà Belda
Activitat
Ocupacióeconomista, catedràtic Modifica el valor a Wikidata
OcupadorUniversitat Autònoma de Barcelona Modifica el valor a Wikidata

Carles Solà Belda (Catalunya, Espanya, 1971), és un economista, professor a la Universitat Autònoma de Barcelona, i ha estat professor a la Universitat de les Illes Balears. És coautor del projecte "El programari Lliure i la regionalització dels Beneficis de la Societat de la Informació" [1] amb en Ricardo Galli, Josep Lluís Ferrer i Javier Gonzálex de Alaiza entre altres, projecte pel qual se'ls otorgà el "Premi Sa Nostra d'investigació 2003" [2] . La recomanació del jurat de Sa Nostra sobre aquest projecte:

« "en ares de l'interès social, el potencial d'exploració de vies novedoses de desenvolupament social i econòmic i de propostes motor de futur per a les illes, demana a l'equip de recerca que centri la seva tasca en la interrelació existent entre el programari lliure, SIC i regionalització. Aquesta concreció temàtica ha de propiciar la superació de perjudicis ideològics i apriorístics atribuïts al programari lliure al temps que n'ha de facilitar la seva publicació".

Andreu Ramis, Director de l'Obra Social i Cultural[3]

»

Formació

Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va doctorar amb la tesis "Economic Action and Reference Points: An Experimental Analysis" [4]. Màster en Anàlisi Econòmica per la Universitat Autònoma de Barcelona y el CSIC. Ha estat investigador a la Universitat d'Arizona i al Institut d'Anàlisi Econòmica. Les seves línies d'investigació estan centrades en l'anàlisi econòmica de la gestió dels recursos humans i en negociació [5].

Principals articles d'investigació

  • Economic Action and Reference Points: An Experimental Analysis (Desembre 2002) [6]
  • Personal Relations and their Effect on Behavior in an Organizational Setting: An Experimental Study (Febrer 2009) [7]
  • Reference Points and Negative Reciprocity in Simple Sequential Games (Febrer 1999) [8]

Referències