Vés al contingut

Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona: diferència entre les revisions

cap resum d'edició
(Preus 2009)
Cap resum de modificació
[[Fitxer:Logo ATM Camp de Tarragona.png|right]]
L''''Autoritat Territorial de la Mobilitat del Camp de Tarragona''' ('''ATM Camp de Tarragona''') és un consorci integrat per la [[Generalitat de Catalunya]], ajuntaments de [[Tarragona]], [[Reus]], [[Valls]], [[Cambrils]], [[Salou]] i [[Vila-seca]], a les comarques de l'[[Alt Camp]], el [[Baix Camp]],el [[Baix Pendès]], la [[Conca de Barberà]] i el [[Tarragonès]] amb la finalitat de coordinar el [[transport públic]] al [[Camp de Tarragona]].
 
Fou creada el [[4 de desembre]] de [[2003]].
* Línies d'autobusos urbans.
* Línies d'autobusos interurbans.
* Operadors: TransportsEmpresa públicsMunicipal de Catalunya,Transports de EMTTarragona, Reus Transport, Autocars Segarradel Pendès, PlanaAutocars Poch, HispanoAutocars IgualadinaSegarra, PenedèsCintoi Bus, PochEmpresa Plana, DomènechHIFE, HifeHispano Igualadina, Tibus (Grupo Alsa)i TPP i Mon-busDomènech.
 
Tota la gamma de títols comercialitzats s'ofereixen amb [[targetes sense contacte]]. En un futur a mitjà termini també inclourà el sistema de [[Rodalies Tarragona (xarxa ferroviària)|Rodalies Tarragona]], servei proposat en el pla territorial parcial del Camp de Tarragona i que podria tenir 4 línies una d'elles el [[Rodalies Tarragona (xarxa ferroviària)|TramCamp]].
5

modificacions