Discussió:Noè Rivas i Cabado: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
té una dotzena de discs, si us plau!...
Resposta a anònim
Línia 5: Línia 5:
::b) Què t'ha donat per anar demanat d'esborrar quantitat d'articles?
::b) Què t'ha donat per anar demanat d'esborrar quantitat d'articles?
::c) Què té d'irelevant la trajectòria d'un músic que ha publicat una dotzena de discs???::--[[Usuari:83.32.69.218|83.32.69.218]] 14:13, 28 mai 2006 (UTC)
::c) Què té d'irelevant la trajectòria d'un músic que ha publicat una dotzena de discs???::--[[Usuari:83.32.69.218|83.32.69.218]] 14:13, 28 mai 2006 (UTC)

:::a) Em sembla que començar una frase dient "Amb tots els respectes" no és precisament barroer ni ofensiu. En canvi, la teva observació és totalment supèrflua i a més a més, personal. A tu què t'importen els aires amb que vagi? Si he faltat al respecte a algú, que m'ho digui i ja li demanaré disculpes.
:::b) És tan legítim demanar eliminacions com crear articles o editar-los. Per cert, sempre justifico les meves sol·licituds d'eliminació, i si algú em demana explicacions, els hi dono. Has vist que demani eliminar algun article sobre ciències, història, geografia, art o qualsevol tema d'interès enciclopèdic? No, només vull evitar que certa gent abusi de la viqui fent-se propaganda de si mateixa o dels seus amics i coneguts.
:::c) Evidentment puc equivocar-me, pobre de mi. Però em limito a expressar una opinió. Si no hi estàs d'acord, vota en contra i punt, en comptes de fotre't amb mi.
:::d) Si vols continuar la conversa, fes el favor de registrar-te. És molt fàcil 'rajar' des de l'anonimat, oi? Jo almenys dono la cara. --[[Usuari:Nevenka|Nevenka]] 23:01, 28 mai 2006 (UTC)

Revisió del 01:01, 29 maig 2006

No estic d'acord en treure-la: NO HI HA SPAM

Amb tots els respectes, la trajectòria de Noè Rivas no dóna per a una entrada de la wiki. Aquest article no és més que spam, promoció, publicitat o com vulguis dir-ne. Per cert, si vols contribuir fes el favor de registrar-te i signar. --Nevenka 09:22, 28 mai 2006 (UTC)
a) No cal anar amb aquests aires.
b) Què t'ha donat per anar demanat d'esborrar quantitat d'articles?
c) Què té d'irelevant la trajectòria d'un músic que ha publicat una dotzena de discs???::--83.32.69.218 14:13, 28 mai 2006 (UTC)
a) Em sembla que començar una frase dient "Amb tots els respectes" no és precisament barroer ni ofensiu. En canvi, la teva observació és totalment supèrflua i a més a més, personal. A tu què t'importen els aires amb que vagi? Si he faltat al respecte a algú, que m'ho digui i ja li demanaré disculpes.
b) És tan legítim demanar eliminacions com crear articles o editar-los. Per cert, sempre justifico les meves sol·licituds d'eliminació, i si algú em demana explicacions, els hi dono. Has vist que demani eliminar algun article sobre ciències, història, geografia, art o qualsevol tema d'interès enciclopèdic? No, només vull evitar que certa gent abusi de la viqui fent-se propaganda de si mateixa o dels seus amics i coneguts.
c) Evidentment puc equivocar-me, pobre de mi. Però em limito a expressar una opinió. Si no hi estàs d'acord, vota en contra i punt, en comptes de fotre't amb mi.
d) Si vols continuar la conversa, fes el favor de registrar-te. És molt fàcil 'rajar' des de l'anonimat, oi? Jo almenys dono la cara. --Nevenka 23:01, 28 mai 2006 (UTC)