Comitè Popular de Sama de Langreo: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Cap resum de modificació
Línia 1: Línia 1:
El '''Comitè Popular de Sama de Langreo''' va ser una institució política de majoria [[socialisme|socialista]] i amb presència de [[comunisme|comunistes]] i [[República|republicans]], de la localitat de [[Sama]], a [[Langreo]], durant l'inici de la [[Guerra Civil Espanyola]] i en el context de la [[Revolució Espanyola de 1936]]. El Comitè va ser presidit per González Peña i posteriorment per Amador Fernández. Més endavant es va fusionar amb el [[Comitè de Guerra de Gijón]] en el [[Consell Interprovincial d'Astúries i Lleó]] amb seu en [[Gijón]] i presidit pel socialista [[Belarmino Tomás]].
El vngjfinvgrifwe[[Fitxer:[[''Fitxer:Exemple.png]][[Fitxer:[[Fitxer:Exemple.png]][[Fitxer:[[Fitxer:Exemple.png]][[Fitxer:[[Fitxer:Exemple.png''[[http://www.exemple.cat títol de l'enllaç]''''Text en cursiva'''']]][[Fitxer:[[Fitxer:Exemple.png]][[Fitxer:<nowiki>Exemple.png</nowiki>--[[Usuari:I Hostigador del Imperio Murciano al servicio del Rey Lobo|I Hostigador del Imperio Murciano al servicio del Rey Lobo]] ([[Usuari Discussió:I Hostigador del Imperio Murciano al servicio del Rey Lobo|disc.]]) 17:31, 27 nov 2009 (CET)<nowiki><nowiki>Inseriu el text sense format ací</nowiki><nowiki><nowiki>Inseriu el text sense format ací</nowiki>--------

# element 1
== Vegeu també ==
# element 2
*[[Comitè de Guerra de Gijón]]
# element 3<s><s>
*[[Consell Interprovincial d'Astúries i Lleó]]
* element A
*[[Consell Sobirà d'Astúries i Lleó]]
* element B

* element C#REDIRECT [[<!--Article destí--><!---->]]</s></s></nowiki></nowiki>]]]]]]]]]]]]
[[Categoria:Història d'Astúries]]
45r2
[[Categoria:Institucions d'Astúries]]

[[ast:Comité Popular de Sama de Llangréu]]
[[es:Comité Popular de Sama de Langreo]]

Revisió del 18:31, 27 nov 2009

El Comitè Popular de Sama de Langreo va ser una institució política de majoria socialista i amb presència de comunistes i republicans, de la localitat de Sama, a Langreo, durant l'inici de la Guerra Civil Espanyola i en el context de la Revolució Espanyola de 1936. El Comitè va ser presidit per González Peña i posteriorment per Amador Fernández. Més endavant es va fusionar amb el Comitè de Guerra de Gijón en el Consell Interprovincial d'Astúries i Lleó amb seu en Gijón i presidit pel socialista Belarmino Tomás.

Vegeu també